24. huhtikuuta 2015

Muutoskohteena lastenhuone: uusi sänky ja vaaniva tiikeriNyt on tyttöjä kahdessa kerroksessa. Yläpetivuorot jaettu ja erinäiset majaleikit kehitelty. Kummasti tuli myös lattialle enemmän tilaa levitellä legoja. Tämä tilan tuntu on tarkoitus pyrkiä säilyttämään, kun muutosta viedään eteenpäin. Hiukan täytyy vielä mittanauhan kanssa suunnitella, miten kaikki aiottu saadaan järkevästi sijoiteltua, tekemättä huoneesta kuitenkaan täyteen ahdetun näköistä. Hiljaa hyvä tulkoon. Sänky on mallia madebyukki, mutta ideaa siihen on haettu tutusta unipuun kerrossängystä. Ei häpeä kaupan sängyille tämä yksilö, päin vastoin. Hirvittää vain, miten kolhuiseksi tytöt tämän vielä ajan saatossa saavat. Tällä sängyllä mennään vielä nimittäin pitkään, sillä se menee kokonsa puolesta aikuisellekin. Sängyn saa purettua myös kahdeksi erilliseksi pediksi.

Uuden sängyn innoittamana sain tartuttua myös päiväpeittohärkää sarvista. Työhuoneessa lojottaneet kankaat muuntautuivat ompelukoneen paininjalan alla päivän aherruksen jälkeen päiväpeitoksi. Kankaana päiväpeitossa on peruspuuvillaa, jota hankin metrikaupalla Kodin1:n loppuunmyynnistä. Toisella puolella on valkoinen vanua sisältävä taustatikki. Nyt kun saisi vielä sen toisenkin peiton tehtyä. Kävi nimittäin niin ikävästi, että ostaessani taustatikkiä, sitä ei liikkeessä ollut tarpeeksi kahteen päiväpeittoon. Täytynee pikaisesti käydä tarkistamassa, joko kangaskaupan varasto on saanut täydennystä. Nämä hommat kun tahtovat jäädä alkuinnostuksen jälkeen helposti lojumaan, jos ei pidä vauhtia yllä. Vai onko muilla samaa vikaa? Itse ainakin tunnustan olevani ailahtelevaa sorttia tällaisten asioiden aikaansaamisen suhteen. Ja saattaapa tuota olla monenlaista muutakin askaretta tässä talossa. Nytkin imuroi soi ja luutu laulaa.

6 kommenttia:

 1. Tulipas tuosta päiväpeitosta super-kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Ja tuo kerrossänky on kyllä varsinainen taideteos. <3
  Vieläkö se kodin1 on auki? Kuvittelin että olisi jo lopettanut, sitä se teettää kun ei ole missään facessa tms niin on kaikesta pihalla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja ei, kyllä se pulju on laittanut ovensa kiinni jo tovi sitten. Kankaat vain ovat odottaneet tekijäänsä. :)

   Poista
 3. Wau! Tulipa sängystä tosi hieno! Kyllä kelpaa tyttöjen siinä unta nauttia. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vois vaikka sängyn rakentaja perillisineen laittaa huonekalutehtaan pystyyn... :) Mie voin suunnitella.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)