1. huhtikuuta 2015

Maaliskuu


Maaliskuu pakettiin...

- Pakkasta ja räntää, aurinkoa ja vesisadetta. Vielä mennään toppavaatteissa.

- Ystäviä ja tulppaaneja. Saimme kestitä useampiakin mukavia vieraita, ennen käymättömiäkin.

- Ompelua pienesti, sauma kerrallaan. Saumuri on loistava, mutta tekijä tumpelo, ainakin vielä.

- Helmikuussa luvattu makkaranpaistoretki onnistui vihdoin. Perinteinen hiillosmakkara on muuten paljon parempaa, kun se paistetaan nuotiolla ja nautitaan sämpylän välissä kurkkusalaatilla höystettynä hodarin tyyliin.

- Kuusamon ja Rukan valloitus. Kylpylässä sai pieninkin ensikosketuksen uinnista. Tuttuun tapaansa neiti kohtasi kokemuksen rauhallisena ja uteliaana, pienesti innostuen. Isommat siskot hakivat myös vauhtia laskettelemalla, eikä kuulemma päätä pakottanut jyrkemmissäkään rinteissä. Itse keskityin ruokahuoltohommiin ja ihailin aurinkoisen karuja maisemia vaunuja lykkien.

- Lisäksi sain vaihteeksi kokeilla yksinhuoltajan elämää vajaan viikon verran, kun mies oli työn puolesta matkoilla. Totesinpa jälleen, että kaksin aina kaunihimpi (ja helpompi).

- Yh-viikolle sattui myös yksi tyttöjen lempparipäivä. Hössötystä, askartelua, höyhenpölyä ja iloisia pisamanaamoja. Jälkimainingeissa nähdään suklaisia naamoja vielä useamman kerran.

- Pienin noita on maistellut (höyhenien lisäksi) ensilusikallisiaan perunaa, porkkanaa, bataattia ja mangoa. Ensimmäisten irvistelyjen jälkeen näyttäisi maistuvan hyvälle. Seurauksena joitakin mahan ähistelyjä ja katkonaisempia öitä. Lisääntyneelle energialle on kuitenkin selkeä tarve, sillä liikettää lattiatasolla alkaa näkyä yhä enemmän.

- "Maaliskuu maata näyttää", vaikka viime päivien räntäsade yrittikin kumota väitettä. Siltikin huhtikuu on erittäin tervetullut. Lisää auringonvaloa (toivottavasti) ja talvihorroksesta heräilyä.

- Huhtikuu on selkeä kevätkuukausi, joka tarkoittaa, että kesä on entistä lähempänä. Ostin itelleni ekat kesäpöksyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)