30. lokakuuta 2013

Vilkaisu vierashuoneeseen


Vihreää vierashuoneessa. Tällä hetkellä huoneessa ei olekaan juuri muuta kuin tuo lapsuuden kodistani jo opiskelijakämppään kulkeutunut laverisänky. Haaveilemme lokoisasta lukunurkkauksesta. Toiveissa olisi löytää joku pehmoinen nojatuoli (mielellään vaikka hyväkuntoinen vanhus), hyvä ja kaunis lukulamppu ja pikkuinen (pyöreä) pöytä, johon kesken jääneen kirjan voi laskea teen hörppimisen ajaksi.

Pienen ripauksen vihreää sain huoneeseen parilla eurolla H&M Homen alehyllystä. Vihreän sävyt tyynyssä ovat mielestäni aivan nappiin ja sopivat kaiken kukkuraksi kivasti yhteen keltaisten Bungalowin tyynyjen kanssa. Keltaiset yksilöt löysin jo reilu vuosi sitten sieltä kivasta pienestä putiikista. Kattolamppu on vuosia sitten löytämäni kirppiskampe. Raasu oli yltä päältä rasvassa ja johdot rikkinäiset. Ei tarvinnut siitäkään euroa enempää muistaakseni maksaa ja noin on kaunis pallurainen.

Näin pikaisesti tällä kertaa. Lopputekstin voit ohittaa, jos tietotekniset jutut ei oo sun juttu.

Blogin kuvat ovat nimittäin tuottaneet minulle viime aikoina pikkusen tuskaa. Ensin en saanut koneellani kuvia nätisti pienennettyä ja nyt kun se jotenkin onnistuu, niin blogger on päättänyt ruveta muuttamaan jpg-muotoiset kuvat suttuisiksi. Kahdessa edellisessä postauksessa kuvat ovat png-muodossa, jota joku suositteli, mutta silloin värit taas haalenevat ja kuvien syvyys latistuu. On tää tekniikka vaan niin kivaa! Turha yrittää ottaa hienoja kuvia, kun ei ne täällä niin hienoja enää ookaan, nih! Jos homma käy kovin vaikeaksi, niin saas nährä, kuinka moni tätä hommaa jaksaa jatkaa. Joku blogikamu vois tietty tätä uunoa neuvoa, jos ongelmaan on jokin helppo ratkaisu. Jotkut ovat kai ladanneet kuvat ensin johonkin kuvapankkiin...tä?

2 kommenttia:

  1. Ylimmässä kuvassa tapetti näyttää taas ihan harmaalta.. ainakin mun koneella. Ihastuin suorastaan tuohon tapettiin nähdessäni sen livenä seinällä, nappi valinta siis! Yllättävää miten tuo laverisänky näyttää kuin olisi juuri tuohon huoneeseen vartavasten hankittu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos...Oon iteki yllättynyt, miten värit käy yhteen, vaikka tuonne onkin tungettu sitä ja tätä "ylimäärästä". :)

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)