7. lokakuuta 2013

Inspiraatio: työhuone
Odotan inspiraatiota. Tiedättekö tunteen, kun jokin homma odottaa tekijäänsä, mutta hommaan tarttumisen into ja ideat puuttuvat? Enkä tarkoita tällä nyt pyykkien ripustamista tai muuta päivittäistä askaretta. Ne hommathan kyllä tulee tehtyä, kun on pakko, vaikka ei innostaisikaan. Olen ollut vähän ihmeissäni, kun työhuone (ja vierashuone) ovat saaneet olla näinkin pitkään rempallaan. Yleensä minua häiritsee keskeneräisyys ja varsinkin ruskeat pahvilaatikot nurkissa. En voi kyllä väittää, ettei se nytkin häiritsisi, mutta silti en asialle ole paljoakaan tehnyt. Vain sen verran, kun on ollut pakko. Onneksi on käynyt vieraita, jotka "pakottavat" siistimään paikkoja. Vai onko tämä vain oppimista siihen, että kaikki ei vain voi olla heti valmista. Toisaalta hyvä niinkin, hyvää siedätyshoitoa minulle.

Intoa odotellessa on tullut selailtua kasapäin kuvia erilaisista työhuoneista. Erityisesti tykkään tästä ruotsalaisen housenumber15-blogin työpisteestä. Kuvat ovatkin olleet potkimassa minua oman projektini kanssa eteenpäin. Puuta, valoa, harmaata, ripaus mustaa ja ruskeaa. Tähän yhdistelmään on helppo tuoda piristykseksi melkein mitä vaan muuta väriä, jos sitä joskus kaipaa.

Olin ajatellut, että ei sitten mitään pukkijalkoja meille, eikä ikeaa, vaan jotain persoonallisempaa. No, en tässä vaiheessa keksinyt mitään parempaakaan ideaa, joten siellä ne ovat olleet työssään jo tovin, pukkijalat. Ainakaan lompakko ei niistä paljoa entisestään ohentunut. Liimapuulevykin on ollut hankittuna jo useamman viikon. En vain heti saanut sitä lakattua, niin se on jäänyt tai oikeastaan odottanut sen verran lämmintä keliä, että voisin sen vielä ulkona käsitellä. Lauantai oli siinäkin mielessä hyvä päivä. Taso odottaa nyt lakattuna paikalleen siirtoa. Saapa nähdä, kuinka kauan siihen menee. Saa tulla potkimaan. :)


Kuvat lainattu muutoinkin kauniista blogista housenumber15: 1 ja 2, 3

3 kommenttia:

  1. Inspiraatiota kannattaa odottaa, koska väkisin vääntämällä ei saa kuitenkaan mitään pysyvää aikaiseksi ;) Harmoniset värit kyllä kiehtovat myös minua, koska pienillä,värisillä sisustuselementeillä voi helposti muovata ilmettä pirteämmäksi. housenumber15-blogin kuvat työpisteestä ovat hyvä vaihtoehto, simppeli ja kohtuu edullinen toteuttaakkin sekä myös muokattavissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä työhuonetapauksessa esteenä on ilmiselvästi huoneessa majaileva vessan iso peili (lue: särkymisvaara rymsteeratessa) sekä paikkaansa etsivät ylimääräiset tavarat...ja ehkä himppasen laiskuus. :)

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)