7. marraskuuta 2013

Eläinrakas 5-vuotiasViikko sitten juhlimme eläinten kanssa 5 v. synttäreitä. Samaisen päivän aamuna nähtiin mustan kissan hiippailevan eskarin halloween-juhlien suuntaan.

Synttäreiden teemaan liittyen saivat kauriit ja muut sarvekkaat toimia juhlapöydän koristeina, mutta kakun koristeluidean keksiminen se on aina yhtä työlästä. Omasta mielestäni keksin kuitenkin viime hetkellä hyvän idean tehdä koristeet kiiltokuvista. Tarkka viisivuotiaammekin tykkäsi. Ruskeat papanat muodostavat polkuja, jos jotain muuta epäilette. ;) Synttärivieraat saivat kukin oman toiveensa mukaisen poskimaalauksen. Tietäähän sen, mitä ne toiveet tämän ikäisillä ovat: sydämiä, rusetteja ja perhosia keikkui poskilla kakkua mutustaessa. Juhlaa riitti koko viikonlopun: mukavia yövieraita, sunnuntairuokavieraita ja vielä iltakahvittelijoita. Taitaa tämä marraskuu jatkua juhlapainotteisena tästä eteenkin päin. Mikäs sen parempaa piristettä tähän vuoden harmaimpaan aikaan.

2 kommenttia:

  1. Hieno on kakku ja hienot oli varmasti juhlatkin! Oi jospa oisin voinut olla muukaanaa... Sulla noita ideoita riittää myös kakkuihin! Varsin kekseliäs koristelu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks. Kakku oli jopa hyvää, vaikka lössähtikin aika montulle. Onneksi on kerma, jolla peittää. ;)

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)