13. maaliskuuta 2013

Tapetilla punainen

1. ja 2. Esta Home, 3. PiP Studio: Cherry Blossom Rood, 4. Room Seven: Dentelle
 
Marimekko: Kivet

Isak: Nowa Dawn 01

Colemans, Vintage Chic: Ruby Sisters

Nyt se on käsillä. Aika, että voi ruveta tilailemaan sisutusmateriaaleja. Tätä vaihetta odotellessa on kerinnyt selailla varmasti satoja tapetteja. Otetaanpa ensiksi esittelyyn vaihtoehtoja tyttöjen huoneeseen. Niitä onkin sitten ollut ihan valittavaksi asti. Jos itse rinsessoilta kysyy, niin yllättäin väriskaala on ollut aika suppea: punaista, punaista ja...vaaleamman punaista. Ihme kyllä joukossa on näkynyt ripaus sinistä ja jopa keltaista on välillä kuviteltu. Tässä siis sitä punaista oikein roppakaupalla. Tarkoitus on laittaa tapettia vain yhdelle seinälle. Migreeninhän siinä muuten saisi, jos koko huoneen näillä tälläisi. Lopullista valintaa emme ole vielä tehneet. Olen yrittänyt kysellä huoneen haltijoilta mielipidettä, mutta yllättäin parhaimmasta ei olla päästy yhteisymmärrykseen. Täytynee seuraavaksi kysäistä, mitä EI ainakaan laiteta. Ja äiti päättäköön jäljelle jääneistä sen lopullisen.

Minun lempparit näistä ovat ehdottomasti kaksi viimeistä: Isakin graafinen tapetti ja "siskokset"-kuvatapetti. Kuvatapetti on vain sen verran kukkaroa keventävää laatua, ettei ehkä uskalla ottaa sitä riskiä, että jos tapetti ei suostukaan asettumaan nätisti seinälle, niin ei ole enää mistä vetäistä uutta vuotaa tilalle. Niin herkku kuin se olisikin. Näiden lisäksi olen tilannut mallipalat muutamasta muustakin erityisen hienosta tapetista, mutta niistä ehkä myöhemmin, jos osoittautuvat vertailukelpoisiksi.

4 kommenttia:

 1. ihania tapetteja!! tykkäsin noista ihan ylimmistä kukkakuoseista! jään odottelemaan mihin lopulta päädyt. -heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki...tässä on vähä niinku karkkikaupassa, erityisesti lasten tapettien kohdalla.

   Poista
 2. Siskokset-tapetti on kyllä aivan ihana! Ja kukkatapeteista varsinkin Dentelle. Aava ihastui siihen vasemmanpuoleiseen kukkaan ja alko kysellä joko saisi vierashuoneen itelleen... Tapetinkiilto silmissä vissiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä sulle se punainen seinä. Tilaamaan vaan. :)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)