20. maaliskuuta 2013

Juhlat
Tänään meillä oli juhlat. Kuutta vuotta lähestyvä tyttömme aloitti juhlien järjestämisen heti aamulla siivoamalla pöydän puhtaaksi ja koristelemalla mieleisekseen. Jo päivällä söimme juhlalounaan (= jauhelihalaatikkoa :D ) "salin" puolella. Iltapäivällä samainen tyttö keitti meille kahvit ja valitsi tarjottavat. Eikös joka juhlissa tarjota jäätelöä ja karnevaalikeksejä?

Mutta mitä me juhlimme, kysyin. Tyttö mietti hetken. - Ihan mitä vaan. Päätimme yhteistuumin juhlia auringonpaistetta. Ehkä tytön mielestä juhlaa oli sekin, että isi (tuo raksan raataja) oli tänään kotona koko päivän. Ei sen väliä, ettei hän jaksanut kuumeeltaan osallistua lounaalle, mutta kahvit sentään maistuivat.

Juhlat saivat innoituksensa mitä ilmeisemmin vasta kuullusta muumisadusta, jossa muumimamma lupaa järjestää suuret juhlat, jos hänen käsilaukkunsa löytyy. Sadussa käy ilmi, että Tiuhti ja Viuhti olivat vain lainanneet sitä nukkumapaikakseen. Juhlat järjestettiin joka tapauksessa.

5 kommenttia:

 1. Siinä sitä onkin raksaorvoille juhlan aihetta kerrakseen jos isi on kotona!! Vieläkin kirpaisee sydämestä se kaksivuotinen isättömyys, kun meillä poika pahimmillaan roikkui auton ovessa kun isi teki lähtöä raksalle. Ja aina kun ei voinut mukanakaan kuljettaa, kun kyllähän se vähän tekemistä rajoittaa. :(

  VastaaPoista
 2. Ihanaa järjestää juhlat, kun koko perhe on koolla. :)

  VastaaPoista
 3. Onhan tämä aika lapsillekin kovaa. Se kyllä näkyy meilläkin. Siksipä on hyvä joskus tehdä arjesta juhlaa,varsinkin kun aloite tulee lapselta.

  VastaaPoista
 4. Kivaa, juhlat :)
  Ja hyvältä näyttää teidän projekti, ihania tapetteja oot löytäny!! Voin vaan ihailla sun paneutumista ja tarkkaa visiointisilmää. Oikein hyvää pääsiäistä teidän poppoolle, varmaan isää nähdään pyhinä tavallista enemmän kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ois helpompaa, ku ei ois ihan niin tarkka tuo visiointisilmä. Sellanen sopiva likinäköisyys ois välillä tiukoissa paikoissa paikallaan. :) Mukavaa pääsiäistä sinne teillekin!

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)