27. maaliskuuta 2013

Tapetilla mökkei
Mökkitapetti on ollut yksi vakavasti harkittava vaihtoehto tyttöjen huoneeseen. Isakilta löytyi jälleen kiva retrohenkinen tapetti, mutta värit eivät olleet tyttöjen mieleen. Sen sijaan he tykkäisivät kovasti Mr Perswallin peppi pitkätossumaisesta kylästä, Joyvillestä (niin minäkin!). Sitä saa myös värillisenä versiona. Saman valmistajan mallistoon kuuluu myös hauska nukkekotitapetti Home Sweet Home.

Tällä kertaa tyydymme kuitenkin vain ihailemaan näitä kuvista. Koko kylän rakentaminen seinälle kun maksaa aikalailla ja nukkekodista taas voi vaikka ottaa sisustusvinkkejä omaan monet leikit nähneeseen pikkutaloon, joka odottaa kunnostusta. Se on nimittäin tämän isomman taloprojektin jälkeen seuraavana suunnitelmissa.


kuvat: Kullanmurut, Mr Perswall

2 kommenttia:

  1. Itsekin tykkään eniten Mr Perswallin tapetista, joskin värillisenä voisi olla kivempä. Mökkitapetti on muuten kyllä hauska mutta värit eivät ehkä ihan minunkaan mieleen.. :) Ootteko jo siis päättäny mikä tapetti lasteenhuoneen seinään tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään vakavasti oo sitä ensimmäistä tapettia harkinnut. Kuhan tässä vaan esittelen silmienne iloksi. :) Tapetteja on kaksikin valittuna, mutta odottelemme vielä tarjousta, joka ratkaisee lopullisesti valinnan. Laittelen sitten varmasti ensi viikolla aiheesta tänne. Nimittäin toiseenkin huoneeseen löytyi samasta sarjasta. Pienin makkari vielä odottaa ratkaisua. Keksipä jotain.

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)