18. maaliskuuta 2013

Tapetilla musta

Tämä täti on jälleen kääntänyt kelkkansa. Äkkiä se näköjään tapahtuu. Ei ihan aina itekään pysy mukana näissä mutkissa. Väitinkös minä vielä pari kuukautta sitten (k-l-i-k), että meidän isompien eläjien makkariin olisi varma tapettivaihtoehto? Varma se kyllä on tällä hetkellä, mutta ei se SE tapetti ole, mikä oli varma silloin. Kaiken syypää on, kun menimme muuttamaan lattiasuunnitelmiamme. Tästä mutkasta olette saaneetkin lukea aiemmin parkettipapatuksen yhteydessä. Mitähän muuta muutosta tästä vielä seuraa. Onneksi keittiö on niin peruskamaa, ettei siihen tarvinne kajota.

Luulin, etten tykkäisi tummista tapeteista ollenkaan, enkä varsinkaan mustavalkoisista. Mutta kuinka ollakaan olen tapettipoimintoja tehdessäni ihan huomaamatta napannut mukaan muutamia juurikin mustasävyisiä tapetteja. Niin se silmä ilmeisesti tottuu.

Sandbergin Liljekonvalj-tapetti on mustasta taustastaan huolimatta herkkä ja kaunis. Pienenä ripauksena jossain tuo menisi, mutten osaa sitä nyt tällä kertaa koko seinälle laittaa. Jätetään se siis toistaiseksi varastoon. MissPrintin Little Trees-tapetti on näistä retroin, henkii 50-lukua. Marimekon Ruutukaava on yllättänyt itseni, sillä en uskonut tykkääväni näin graafisesta tapetista. Alunperin suosittelin tätä siskolleni ja siinä sivussa tykäistyin tähän itsekin. Tässä se ongelma tulikin, sillä viimeisessä kuvassa oleva Cole & Sonin Cow Parsley myöskin rupesi vaivaamaan mieltäni alituiseen. Tapetithan ovat keskenään hyvinkin erilaiset tyyliltään, joten en oikein molempiakaan osaa samaan taloon laittaa. Vai voisiko? Päädyin kuitenkin pehmeämpään vaihtoehtoon, onhan kyseessä makuuhuone. Tilata täräytin siis viime perjantaina koiranputkia. Tapetit olisivat jo liikkeessä odottamassa. Kyllä on syyhyttävä tunne, kun saa vihdoinkin jonkin asian päätökseen ja ihan hypisteltäväksi asti. Että älkää ihmetelkö, jos itsekseni hykertelen. Ja sori, jos oon liian innoissaan tästä. Mä tykkään, mutta ymmärrän, ettei kaikki tykkää, eikä tarttekaan, niin! :)

kuvat: Fashion Wallpaper, MissPrint, Seinäruusu, Wallpaperdirect

8 kommenttia:

 1. Niin se vaan mieli muuttuu!
  Ihania vaihtoehtoja kaikki,
  kiva nähdä miltä koiranputket sitten oikeesti näyttää.
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoa sopii, ettei kelkka käänny ihan niin nopsaa sitten, kun tapetit ja maalit on jo seinissä. :)
   Toin tapetit tänään kotiin ja meidän tytöt nimitti koiranputkitapettia rakettitapetiksi. :D

   Poista
 2. Tuo ylin liljatapetti on kyllä sellainen kuosi, että seuraavaan taloon voisin jonnekin laittaa sitä! Ihanaa vanhanhenkistä kartanotunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti yritän miettiä,mikä ois sellanen pieni seinä,mille voitas sitä laittaa,muttei oikein sopivaa löydy. Kröhöm...se on muuten kielo.;)

   Poista
  2. Auts...kielo kuuluukin liljakasveihin.Tässä nähdään,että mun multasormi on keskellä kämmentä.

   Poista
  3. Niin no tosiaan kyllähän se kielo on! ;D Eiks tuo nimi tarkoita samaa kuin lily of the valley?

   Poista
 3. Ei se ihme oo että valinnanvaikeus tulee kun valikoimat on niin valtavat! Olin ihan varma että meidän lapset näkis myös raketteja tuossa ja pyysin Aavaa katsomaan, mutta puita siinä kuulemma on :). Nättejä puita mun mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän tytöt näki tapetin vain rullalla, niin ei puita näkynyt. Harmi tosiaan,ettei kaikkia ihania tapetteja voi saada samaan taloon.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)