27. helmikuuta 2013

Kuutamokeikalla


Valkoiset seinät odottavat sisustajaa. Tasoittajalla meni muutama päivä näihin pohjatöihin. Tällä hetkellä seinät ovat pohjamaalissa. Tästä on hyvä lähteä tekemään valmista pintaa. Kuin puhdas taulupohja. Mitähän sinne taiteilisi?


Tytöt rakensivat oman pikkukodin (karsinaksikin kutsutun) keittiönurkkaukseen. Tässä talossa käydään edelleen vain mielikuvitusvessassa. I parhaillaan pynkäämässä.


Lähdimme ehkä joidenkin mielestä tekemään väärästä päästä lopullista jälkeä. Viime päivien aikana on työmyyrä tehnyt varaston yhtä väliseinälevyä lukuunottamatta valmiiksi. Jopa listat on naputeltu paikoilleen. Lattia jää tässä varastossa betonipinnalle. Toisen varastomme (=tekninen tila) lattia saa pintaansa epoksimaalin. Näin rakennusaikana on mahtava, kun on tila, missä säilyttää kaikki kamppeet, eikä niitä kaikkia tarvitse aina roudata pois tieltä rakennuskohteen vaihtuessa. Nyt onkin hyvä jatkaa muihin tiloihin.

Ilmastointiputkistot ovat myöskin nyt valmiina. Kiitos siitä tarkalle lvi-asentajallemme. Vielä muutamia valmistelevia hommia yläpohjassa, niin pääsevät ensi viikolla villan puhaltajat töihin. Siitäpä seuraa sitten näillä näkymin meillekin seuraavaa urakkaa: käyttöullakon levytys. Tehdään nyt, kun kerran aloitettiin, nämä tällaiset hommat alta pois, jotka yleensä jäävät viimeisiksi.

Näiden töiden lisäksi on hoidettu joitakin pienempiä askareita, kuten valettu täytettä lattiasta puuttuviin kolosiin, joita ei varsinaisessa valussa pystytty tekemään hankalien paikkojen vuoksi. Sauna on saanut hopeaseinät jo aiemmin, meillä hommissa olleen timpurin kätösten toimesta. Löylyhuoneen suunnitelmista voisikin jokusen sanasen ja kuvasen lähiaikoina tännekin laittaa. Pian saamme nimittäin tietää, mikä on lattiamme kosteustilanne. Tiedä vaikka pääsisi jo kylpyläosastonkin tekoon. :)

Mahtava kuutamo oli eilen illalla. Ja naapureilla astetta paremmat (työmaa)sosiaalitilat.


2 kommenttia:

  1. Vau! Näyttää tosiaan siltä,että siellä saadaan aikaan paljon ja tilat hahmottuvat jo pikkuhiljaa kunnon taloksi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois jo tilata tapetteja, jos tietäis, mitä tilaa. ;)

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)