25. helmikuuta 2013

Hamstraajan aarteet
Pakko tunnustaa, että minussa asuu pieni hamstraaja. Hamstraus kohdistuu onnekseni vain tiettyihin juttuihin. Tiedä sitten rajoittaako intoa tämän hetkiset kehnot säilytystilat. Suuri heikkouteni on erilaiset askartelutarvikkeet, erityisesti kauniit paperit. Tällä kertaa löysin hamstrauspapereideni seasta Marimekon mainoslehtisen. Olisi ollut niin sääli heittää hukkaan kauniista uusiopaperista tehtyä kuvastoa. En minä turhaan jemmaa. Sitäkin lehtistä on leikelty jo useampaan otteeseen.

Tänään Marimekon Raanu-kuosin innoittamana valmistui pari korttia. Söpö bambi söpölle 4-vuotiaalle. Toivottavasti ilahtuu. Tämä kortti on tällainen pikakortti. Bambi on toteutettu netistä löydetystä kuvasta tehdyn pahvisabluunan avulla ja Dymo-tarrakirjoitin hoiti kätevästi tekstityksen, niin ilme pysyy siistinä.

Aurinko toi kevään hetkeksi kukkasiin. Ulkona ei vielä ihan näytä siltä, vaikka rapa roiskuikin, kun isoilla teillä ajelin. Lisää tällaisia aurinkoisia päiviä, niin tämäkin sumupää alkaa heräilemään aina alkuvuodesta vaivaavasta talvihorroksestaan.

4 kommenttia:

 1. Hieno! Oot kyllä kätevä hamstraaja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha :) ...monesti hyvin tehdyistä mainoksista saa kivoja matskuja. Mitenköhän raskin muutossa sitten karsia kaikki ylimääräset.

   Poista
 2. 4-vuotias tykkäs kortista, kuin myös äitinsäkin. :)

  VastaaPoista
 3. :) Sen äidin kortti vain pilkistää kuvassa. Ei viitsinyt etukäteen paljastaa.

  VastaaPoista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)