1. helmikuuta 2013

Tapahtumia...

Ei meillä toimettomana olla oltu, vaikka täällä blogin puolella onkin ollut viime aikoina liian hiljaista. Viimeisen viikon aikana olemme saaneet enimmäkseen nauttia ihan päivätöikseen vasaraa heiluttelevan timpurin töiden jäljistä. Itse olemme keskittyneet kevyempiin hommiin ja suunnitteluunkin hiukkasen. Pikaisesti siis viime aikojen tapahtumia, kuvat kertokoon...

Väliseinärungot alkoivat näyttää tilojen rajoja. Tässä vaiheessa sanotaan talon pienenevän. Ehkä olohuoneen osalta sen huomaa parhaiten, mutta enimmäkseen tilat vaikuttavat samoille, kuin mielikuvissa.

Kylpyhuoneen seinät muurattu ja tila näyttää juuri niin pieneltä, kun osattiin kuvitella. Vähän niinku kävis vessassa suihkussa, mutta kai siellä silti puhdistuu.
Kolme makuuhuonetta on täysin levytetty. Raksakeittiö siirtyi jälleen, tällä kertaa pienimpään huoneeseen: työ-/vieras-/mikälie-huoneeseen.
Eteinen. Putket asennettu keskuspölynimuria varten, vaikka kyseistä imuria ei meille tällä hetkellä ole tulossakaan. Onpahan valmius, jos joskus tarvitsee.
Lämpökameralla kuvattu nurkasta nurkkaan ja lattiasta kattoon. Oiva väline, pari pientä vuotokohtaa paikattu. Ei huolta huomisesta.
Lisäksi on:
- koeistuttu vessanpönttöjä
- tilattu tapettinäytteitä
- silitelty parketteja ja muutakin puuta
- piirretty saunan lauteita
- löydetty kiuas
- hahmoteltu laattojen tyyliä
- ihastuttu liesituulettimeen

Jospa näistä pohdinnoista kerkeisi teillekin lisää lähiaikoina kertomaan. Tällä hetkellä tahtoo päässä surista aikamoisena sotkuna tuota kaikkea. Odotan vain sitä hetkeä, että pohdinnat viimein asettuisivat johonkin järjestykseen.

Lisäksi vielä teille muille käsityömartoille tiedoksi: olen lisännyt Lämmikettä pakkasiin-postauksen yhteyteen neuleliivin ohjeen, ken sitä on kaipaillut. :) Puikkojen kilke on tälle pirkolle todettu hyväksi lääkkeeksi pääsotkun selvittelyssä. Tällä hetkellä ollaan siis pahasti koukussa tuohon lääkkeeseen.

2 kommenttia:

  1. Minkäs kokonen tuo kylppäri teillä on? Pieni koppero se on meilläkin, mutta hyvin siellä on 6 henkeä huuhtonut, ja satunnaiset vieraatkin. Lisättiin vielä se ehdoton lisävessanpönttö sinne nurkkaan, vaikka piirustuksissa ei ollut. Yllättävän pienessä tilassa sitä pärjää, varsinkin kun kuivaa suurimman osan pyykistä rummussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on 4,1 m2. Kyllä siinä pitäis mahtua, näyttää vaan niin pienelle. Mutta katoin just joitain kastellin kuvia, niin monissa samankokoisissa, jopa isommissa taloissa, on alle 3 m2 kylppäri! Pyykit voi onneksi ripustaa kodinhoitohuoneen puolelle vaikka kattoon.

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)