10. marraskuuta 2012

Räystään alle

Parin viime viikon aikana on paneelisavotta saatu vähä vähältä valmiiksi. Räystään aluslautoja vielä puuttuu ja siihen liittyen tulikin jälleen tarvetta mietintämyssylle. Tuumailun kohteena on katoksien aluslaudoitus ja kuinka sen toteuttamme.


Vaihtoehto yksi on tehdä räystään aluslaudoitus samoin kuin muutkin räystäät eli räystään alle vinoon ja sitten itse katoksen aluslaudoitus olisi tietenkin tasainen. Tai sitten vaihtoehtoisesti tehdä laudoitus yhtenäisenä suorana koko matkalta räystään reunalta asti. Ymmärsikö kukaan? Ei se mitään, en minäkään ymmärtänyt ennen kuin piirrettiin ja niitä piirroksia on minun täällä turha esitellä, sillä ei niistä mitään selkoa siltikään saisi, kun niihin on selitettäessä piirrelty sinne tänne muita viivoja.Pari kuvaa Kannustalon sivulta. Näissä näyttäisi molemmissa olevan pieni pykällys räystään alla, jolloin laudoitus on ilmeisesti toteutettu vaihtoehto ykkösen mukaisesti. Täytyypäs vielä tarkistaa mahtuuko meille vastaavaa pykällystä ja kuinka korkeana vai tuleeko siinä sitten ikkunan ja ovien pielet vastaan.

Hoks! Olen lisännyt joitakin julkisivukuvia KUVIA -välilehden alle.

Tällä kertaa mennään näinkin pikaisilla ja sekavilla kuulumisilla, sillä tauti nimeltä vetelys on kaatanut petiin tällä viikolla tyttöjä ja naista, ellei sitten ole juoksuttanut kiireen vilkkaan pieneen huoneeseen. Ilmeisesti tässä kuitenkin ollaan jo voiton puolella. Toinen tytöistä on lähes normaali itsensä, toisella vielä maha kipristelee. Ihme kyllä, taidan itse päästä eräiden taikapillereiden ansiosta ihan vain parin päivän väänteillä. Olo on tosin kovin ontto. Sinänsä ei tuo totaalityhjennys edellisviikon parien synttäriherkuttelujen jälkeen varmaankaan haitaksi ollut.Pysykää terveenä! :)

2 kommenttia:

 1. Hei, olit kommentoinut vanhaan blogiini tapetista kysellen.
  Aika osuvaan aikaan just, kun muutama päivä sitten tilaus lähti kyseisestä tapetista. ( harmittelin, että saan tän tapetin vasta 15 vuoden kuluttua, kun on aika taas rempata...,mutta mies tokaisi että laitetaan vaan se makkarimme seinään)
  tapetti on värisilmästä, ja merkki on Happy nature.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Tapetti kuuluu näköjään Fiona wall design-mallistoon. Kauniin tapetin saatte! :)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)