14. marraskuuta 2012

Kauluri


Kerrankin olen saanut tehtyä jotain itselleni. Tämä kauluri on toteutettu mukaillen Kotivinkin 101 ideaa (nro. 4/2012) lehdessä ollutta ohjetta. Siksi mukaillen, että minulla oli eri lanka, jonka seurauksena kaulurista tuli paljon leveämpi, sillä enhän minä nyt heti alkuun hoksannut silmukoita vähentää. Tein siis samalla silmukkamäärällä kuin ohjeessa ja kun olin saanut työn valmiiksi totesin, että ihan liian leveä. No, koska en olisi sitä kuitenkaan pitänyt sellaisenaan, niin päätin purkaa puolet pois, joka on hyvin epätyypillistä minua, sillä en yleensä jaksa tehdä samaa työtä kovin kauaa. Kaventelin kauluria pikkuhiljaa molemmilta sivuilta kapeammaksi , joka ei ollut ihan helppo juttu tuon kuvioinnin takia. Kuvio on muuten myöskin erilainen kuin lehdessä olleessa kuvassa. En tiedä miksi, ehkä langan vuoksi tai ehkä olen ymmärtänyt jotain ohjeesta väärin. Samapa tuo, olen joka tapauksessa tyytyväinen lopputuotokseen, joka nyt tarvittaessa lämmittää alaosan leveytensä ansiosta myöskin hartioita.

Nyt tekisi mieli tehdä kauluriin passeli pipokin, ehkä hiukan samaa kuviota mukaan, muttei kokonaan. Katsotaan, mitä siitä tulee. Tästä onneksi tuli se, mikä pitikin.

Pistetäänpä puikot kilisemään!

3 kommenttia:

 1. Vau!Hienoa työtä siskosein! Pitäiskohän pistää tilaukseen mullekkin joku tuommoinen.. ;) p.s. arvaa vaan, että oon unohtanut oman profiilini salasanan...!

  VastaaPoista
 2. p.p.s näen jotakin itseäni tuossa valokuvassa sinusta, kas! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan pitäis löytää tuubiin sopiva takki...:D Saattaa kai sitä meissä jotain samaa ollakin...

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)