15. marraskuuta 2012

Nuppijahti

Jo ennen tätä projektia olen hypistellyt sieviä nuppeja aina, kun niitä on sattunut tulemaan kohdalle. Selvää oli, että johonkin tulen niitä vielä joskus käyttämään. Yksi tietty nuppi osui silmiini jo ajat sitten ja kun teimme wc:n ja kylppärin kalustesuunnitelmia, löysi nuppi ajatuksissani paikan. Kaikkien tilojen kalustesuunnitelmat olemme tehneet jo hyvissä ajoin keväällä/kesän alussa. Jotkin materiaalivalinnat ovat tosin edelleen pohdinnan alla. Mutta aloitetaanpa nyt tästä pienimmästä.



Ovimalli on vielä harkinnassa, koska kalvo-ovea, jonka olimme jo valinneet, ei saakaan täyskorkeana pitkään kaappiin. Siksi kuvassa ovi on jaettu kahteen osaan. Näin emme kuitenkaan mielellämme halua. Toisen vaihtoehdon metsästys on siis vielä käynnissä. Sävy tulee olemaan kutakuinkin kuvassa näkyvän Kensapuun Aaria-ovimalliston maalaistammen kaltainen. Wc-istuimeksi haluamme seinä wc:n yksinkertaisesti siitä syystä, että siivoaminen olisi helpompaa. Mallista ei ole kuin pieni haju vasta, mutta se ei olekaan vielä ollut kovin ajankohtainen hankinta. Nuppihan tässä olikin nyt pääasiassa. :) Kävi nimittäin niin, että kun olin päätynyt tähän nuppiin, ei sitä enää löytynytkään mistään verkkokaupoista. Kerkesin jo selailla monia muita vaihtoehtoja ja unohtaakin koko metsästyksen joksikin aikaa, kunnes tänään törmäsin nuppiin ihan sattumalta muita juttuja selaillessani. Tällä kertaa en kyllä missaa tilaisuuttani, vaan laitan nupit heti tilaukseen, kunhan saan vain tarkemmat mitat toimittajalta. Kyseistä nuppia myy Lundagård ja Quriosa Interior. Nuppeja laatikoihin tulee kuhunkin aina kaksi, eikä yksi niinkuin kuvassa. Altaasta asiaa joskus toiste, kun varmistuu mikä siihen tulee, sekin nimittäin meni uusiksi. Eli varmaa on vain nuppi!

Tässä teille vielä pieni nuppipläjäys, sillä en malttanut olla poimimatta mukaan muitakin sykähdyttäviä nupikoita.

Nupit: Lundagård, Sisustussatiini ja Seitashop

1.  Lundagård, 2. Sisustussatiini 3. Country Annie (ei saatavilla tällä hetkellä), 4. Blå Elefant

Madam Stoltz pun. pöllö: Blossom tukkumyynti, valk. pöllö: Onnellisten heimo, V.pun: Villa Harmonie, norsut:  La Maison Primavera shop, metallipöllö: Lundagård
Ehkä näistä kaunottarista vielä joku toinenkin päätyy meille koristamaan vaikka jonkun vaatekaapin ovia, ehkäpä...

2 kommenttia:

  1. Lundagårdin nuppi on hyvä valinta! Country Annie on myös kiva, mutta kyllästyisiköhän siihen? Lastenhuoneen nuppi vaihtoehdot ovat hauska idea myös. Tuleeko sinne valkoiset ovet vai? -Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti tulee valkoiset ovet...täytyy vielä lopulliset ratkaisut tehdä sitten, kun kalusteet tilataan. Ja pitäisi olla myös seinien ja ehkä lattiankin värit selvillä, jos haluis oikein tarkka olla. Mähän en oo laisinkaan...;)

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)