23. marraskuuta 2012

Pilkahdus joulua


Viime päivät on tihuuttanut vettä. Tähän aikaan vuodesta hämärän määrä jaksaa aina hämmästyttää. Mitä hämärämmäksi päivät muuttuvat, sitä enemmän minä lisään tunnelmaa tuovia valoja ja poltan kynttilöitä. Ripaus jouluakin on jo saanut sijaa kodissamme. Paperitähtiä olen vielä pidättäytynyt laittamasta ikkunoihin, mutta tuskin maltan viikonlopun yli enää odottaa. Onhan viikon päästä ensimmäinen adventti, jolloin mielestäni koti saa olla jo jouluasussaan, joulukuusta lukuunottamatta. Itselleni tässä vain koitan antaa lupaa hurahtaa joulutunnelman vietäväksi. Kai tekin jo sallinette sen?

Tänään hain villaista lämmikettä sekä päälle, että peffan alle. Löysinpäs ihan oikean villapaidan kaiken akryylin seasta (marinaa aiheesta aikaisemmin täällä), vaikkakin odotan vielä jonkun kriittisen silmän arviota, onko paidan väri minun ollenkaan. Lisäksi sain vihdoinkin hankittua uuden kankaan (villaista sekin) pianojakkaraamme, joten tuunausta tiedossa.

Pilkettä perjantaihin!

4 kommenttia:

 1. Hyvä on kun joku uskaltaa tunnelmoida, jatka vain lisää, kauniita tunnelmia oot saanukin aikaan,ihan sytäntä lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen joulua mulla tuppaa pyöriä päässä monia monia koristeluideoita. Valitettavasti niistä vain osa on aina mahdollista toteuttaa. Ehkä sitten ensi jouluna loput. :)

   Poista
 2. Ihanaa<3 Miten aika rientääkin niin nopeasti, niin tosiaan viikon päästä on jo joulukuu! Täytyypä itsekin kaivaa kaapista ne uutukaiset joulukoristeeni, niin saan edes hetkisen katsella niitä, ennen muuttopuuhien alkua.. -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä kiireesti kaikki esille! Joulun jälkeen on aina sellainen olo, että nytkö se jo meni!

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)