16. joulukuuta 2014

Keittiössä

Ollaan jouluherkkujen valmistumisen keskiössä. Näinä joulunaluspäivinä on keittiö harvoin näin siisti, tuskin koskaan. Siinä mielessä harhaanjohtavia kuvia, mutta onpa näitä itsenikin kiva katsella ja kääntää selkänsä todellisuudelle. Seuraavina päivinä tulen taatusti hyppäämään tuossa uunin lähettyvillä kerran jos toisenkin. Vielä on vaan päättämättä, millä kaakuilla sitä tänä jouluna herkutellaan. Pepparkaakuilla nyt ainakin. Kaverit; ukot, akat, hepat ja puput odottavat jo koristelua. Tänään keskitytään paketointipuuhiin. Postitonttu ottaa nääs pian viimeiset paketit matkaan. Tässä ollaan jälleen niin ajoissa liikkeellä, että ihan hengästyttää.

4 kommenttia:

 1. Vitsit, teidän keittiössä kyllä silmä lepää! :) Ja pillitimanttikin tuli bongattua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, niin oli pakko suunnitella siitä katseen kestävä. Mitä nyt tiskit joskus paistaa silmään.

   Poista
 2. Tuo teidän keittiön pieni valaisin on tosi söötti ja en jaksa olla ihastelematta tuota raanua (eikös se sellainen ole?). Ihana keittiö ja paljon kaikkia kivoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos Maru! Seinävaate on oikealta nimeltään täkänä. Käänsin siitä vaihteeksi valkoisemman puolen näkyviin, näppärästi saa vaihtelua.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)