7. elokuuta 2013

Ihan Pieni Putiikki
Sievä pikkuruinen hirsimökki maalaismaisemassa. Siellä se nököttää Kontiolahtelaisen pihan perällä ja toivottaa asiakkaat tervetulleeksi. Mökissä majaa pitää Ihan Pieni Putiikki. Putiikki onkin pieni, mutta tuotevalikoima yllättää runsaudellaan. Tarjolla on sekä pientä ja sievää että isompaakin koriste-, sisustus- ja käyttötavaraa.

Bungalowin tekstiilit ja rasiat ilahduttavat värikkyydellään. Edustettuna ovat näiden karkkien lisäksi muun muassa Maileg, Jeanne d'Arc Living ja Happy Lights pallovalot. Löytyypä joukosta myös jokunen oikeasti vanha tuotekin. Meidän neiti näpsä pääsi lajittelemaan pinssejä yrittäjän kaveriksi, lapsiakaan ei siis ole unohdettu.

Ostostelun ohessa voit ainakin näin kesäaikaan hörpätä kupposen kahvia mökin terassilla ja tervehtiä vieressä maleksivia lampaita ja kaakattajia. Poikkea toki, jos satut vaikka ajelemaan Joensuusta Kajaanin suuntaan. Ei tarvitse kuin pikku pyrähdys heittää sivuun pian Kontiolahden kylän jälkeen Heinävaaran suuntaan. Melkein kaikki tuotteet löydät myös putiikin nettikaupasta (klik!).


p.s. Tämä ei ollut maksettu mainos vaan ihan omaa innostusta ja joka kesän vierailukohteeni.

2 kommenttia:

  1. Nuo pikkuputiikit on söpöjä paikkoja.. vois ihan mielellään asua tuommoisten tavaroiden keskellä ja päivätyökseen siirrellä niitä vähän.. <3 ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta niissä on se, että yleensä valikoimasta löytyy jotain harvinaisempaa. Ja kyllä tuollaisessa viihtyisi töissäkin...ois vaan se vanha torppa tossa vieressä, missä niitä tavaroita pyöritellä niinkuin tuolla paikassa.

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)