3. joulukuuta 2012

Putkien värikirjo

Takan paikka löydetty! Kuvassa punaisella styroksiin maalattu olohuoneen ja makuuhuoneen erottava seinä.
Kodinhoitohuoneen ikkuna ja ovi sekä kylpyhuone ja sauna. Kuva otettu keittiöstä.Viimeisen reilun viikon aikana tapahtunutta:

Saimme yhden illan kahdenkeskistä aikaa armaani kanssa ja missäs muualla sitä vietimme kuin raksalla. Samalla sitä voi parisuhdettakin rakentaa siellä muiden rakennustöiden ohessa. En siis lainkaan väheksy tuota aikaa. Saimme silloin laitettua lähes kokonaan toisen kerroksen styroksia lattioihin.

Lämminvesiputket ovat päässeet omiin uomiinsa ja sähäkät sähkäritkin kävivät toissa lauantaina noin tunnissa vetäisemässä hirmumäärän johtoa sisätiloihin. Kuvissa nämä johdot ovat valkoisten suojaputkien sisällä.

Seuraavaksi asennettiin lattiaverkot ja sitten alkoikin riemukkaan värisen lattialämmitysputken kieputtelu. Varsin värikästä on siis tällä hetkellä tämä rakentaminen ollut. Lattialämmityksen koeponnistus onkin jo tänään. Toivoa sopii, että kaikki liitokset pitävät, sillä keskiviikkona on lattian valu. Jes! Aikamoisen ponnistuksen ovat nämä kaikki vaiheet vaatineet, mutta onneksemme on meillä ollut jälleen muutama reipas käsipari apunamme.

Kävin itse lauantaina kolmisen tuntia syytämässä rakennusjätettä  lavalle. Ja sitä muuten oli ja on, sillä koko menneen rakennusajan jätteet odottavat siirtoa kaatopaikalle. Pienen kivan lisän työhön toi napakka pakkastuuli ja vienoinen lumisade. Pakko tässä on itseäki välillä kehua, vaikkakin suurimman kehun aina ansaitsee oma päärakentajamme. Mutta arvatkaapa, että söinkö kaiken bodauksen jälkeen illalla joulutortun ja ison kakkupalasen...eikä yhtään tullut herkkumorkkista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)