7. joulukuuta 2012

Höyrysaunako?
Tämän lähempää ei keskiviikkona tehtyä lattiavalua päässyt kuvaamaan, sillä niinkuin kuvista näkyy, on olosuhteet sisätiloissa aikalailla trooppiset tällä hetkellä. Moneen kertaan on saanut käydä avaamassa luukut selälleen, että lämpö ja kosteus vähän haihtuisivat. Äkkinäinen jo luulisi, että talossa palaa. Parhaillaan siellä nakerretaan kattoon reikää, että joskus vielä tarkoituksella aiheutetut savut nousisivat oikeasta paikasta pihalle. Maanantaina tulevat nostamaan piipun paikoilleen. Piipuksi valitsimme erittäin kätevän valmispiipun;  onpiipun, joka nostaa pämäytetään katon kautta paikoilleen. Jossain asiassa pääsemme mekin suht helpolla.

Mitäs muuten sanotte noista punavalkoisista villapaketeista...eikös olekin jouluiset? Hyvä, että on joulurekvisiittaa raksallakin. Tämä rakentajapari aikoo viettää viikonlopun poikkeuksellisesti poissa raksalta ja aivan kaksistaan. Jospa viikonloppumme olisi täynnä joulutunnelmaa ja pukkikin saisi samalla säkkiinsä salaisuutta monta.

1 kommentti:

  1. Kerrassaan jouluisia, kuin karamelleja! Tohkeissaan olivat tytöt ja hyvin on saanut neuvoja, että meillä tehdään sitten näin, ettei vaan täti oo unohtanu.. Nyt kuuluu tuhina ja rauha maassa, eiköhän tästä kohta jo itsekin jouda nukkumaan.. :)

    VastaaPoista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)