20. joulukuuta 2012

Joulutohinat
Päivät kuluvat erilaisissa jouluisissa touhuissa. Aiotut jouluherkut ja lootat on paistettu jo viime viikolla ja uskoisin, että pukin säkkikin alkaa olla jo aika pullollaan. Toki jotain tekemistä on odotettavissa vielä joulunviettopaikassamme, mutta ne hommathan kuuluvat jouluun. Ukkokulta se tosin on raksalla keskittynyt kaikkeen muuhun kuin jouluun, mutta sielläkin taitaa hommat hoitua sopivasti ilman viimetipan ressiä.

Joulukuusta emme tänä vuonna hanki ollenkaan, koska vietämme joulunpyhät muualla. Hiukan kyllä harmittaa, ettei tullut haettua kuusta vaikka jo viikko sitten, sillä jotenkin se kuusi tuo sen lopullisen joulutunnelman kotiin. Sitä tunnelmaa saimme tänään aavistuksen koristelemalla ulkona olevan pikkuisen somistuksen.

Tällä viikolla on siis saanut keskittyä ihan muihin joulujuttuihin ilman sen kummempaa kiirettä. Vielä täyttyvät ainakin illan hiljaiset hetket joululaulujen lisäksi vaimeasta rapistelusta (ja kyllä...myös pikkuisen suklaapapereiden rapinasta). Toivottavasti myös ehtisi vielä nähdä muutamaa ystävää ennen joulua. Itselleni jouluun rauhoittumisen lisäksi on mieltä lämmittävää erityisesti näin epäsosiaalisena rakennusaikana tavata ja turinoida tärkeiden ihmisten kanssa. Ja kylläpä ne joulun vapaat muutenkin ovat tähän väliin oikein tervetulleita. Niitä odotellessa...
1 kommentti:

  1. Ihana Joulu<3 Täällä jo tätsä oottelee malttamattomana millonka saadaan teidät kylään! Tervetuloa! :)

    VastaaPoista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)