13. helmikuuta 2018

LASKIAISPULLA





Pullaa tulee nykyään leivottua harvoin, sillä vatsani tykkää enemmän gluteenittomista vaihtoehdoista ja no, gluteeniton pulla nyt vain harvoin on niin hyvää, ainakaan minun leipomana.  Laskiaista ei kuitenkaan voi ohittaa ilman pullaa, joten päätin jälleen yrittää parhaani. Tuona pullan leivontapäivänä koululaisten saapuessa koulusta, kuuluikin heti ovelta suureen ääneen "PULLAA, jes olin oikeassa, täällä tuoksuu pulla!" Kyllä maistui, ihan pullalta, vaikka ei nämä silti kunnon vehnäpullaa voita. Se sitko ja mehevyys jää uupumaan, mutta kelpopulla kerman ja mansikkahillon kera. Ohjeen nappasin Hellapoliisin sivuilta. Parasta lasten riemu, yhdestä pullasta. Tänään herkutellaan. Hyvää laskiaista!


2 kommenttia:

  1. Hae kaupan pakastealtaasta Pirkka gluteeniton pullataikina. Tuli hyvät laskiaispullat.:)
    -keliakia 7vuotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla, että se valmistaikina toimii. Alunperin ajattelinkin testata sitä, mutta pakko oli vielä kerran yrittää tehä ite. Ens kerralla Pirkkaa. :)

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)