1. syyskuuta 2017

LÄMMITYSTÄ





Niin vain tuli villasukkakelit. Eräs aamu lämpimästä peiton alta kömmittyäni totesin, että nyt ei pelkät villasukat auta. Pärekorin pohjalta löytyi vielä muutama halko, joilla sai viluisen emännän taas tyytyväiseksi.  Seuraava kylmempi jakso laittaakin sitten hakemaan halkokuorman puusäilöstämme lähemmäksi lämmityspaikkaa. Vaan onhan tuossa touhussa aina oma hohtonsa, se ritinä ja lämpö, tunnelmasta puhumattakaan. Ei silti haittaa, että syyskuu alkanee ihan kohtuullisissa lämpötiloissa.

Täällä eletään syyskuussa, miten sen nyt sanoisi, hiukan jännittäviäkin aikoja. Nuorimmaisemme täyttää loppukuusta kolme, mikä pistää tosissaan miettimään, mitäs tässä nyt sitten. Huomaan itsessäni heränneen levottomuuden jo muutama kuukausi sitten ja myönnän, että mielessä myllertää. Kaikki on toistaiseksi avoinna ja niin epävarmaa. Ei nimittäin ole työpaikkaa, mihin palata. Toivottavasti kuukausi tuo tullessaan jotain kivaa. Pitäkää peukkuja!

Kivaa on myös se, että blogi täyttää tässä kuussa 5 vuotta! Eräänlainen virstanpylväs sekin. Pitäisi melkein juhlia! Vaikka silloin tällöin tuleekin pohdittua blogin kohtaloa, on ainakin tähän asti blogihommat tuntuneet mukavilta ja tuoneet arkeeni kivaa piristystä. Samaan menoon on siis tarkoitus jatkaa. Kiitos teille, kun jaksatte seurata.

5 kommenttia:

  1. Nyt onkin kiva näin syksyn alkaessa laittaa takkaan tuli ja lämmitellä sen läheisyydessä :) iloista syyskuun alkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Paras tunnelman tuoja, kynttilöiden lisäksi. Mukavaa syksyä sinullekin :)

      Poista
  2. Ihanan näköinen tuo takka! Meillä on hakepuulla lämmitys, joten takkaa ei tarvita mutta alan vähitellen kääntyä myös takan rakennuttamiseen. Niin kuin sanot se ritinä, tuoksu ja tunnelma on vertaansa vailla.

    VastaaPoista
  3. Olen itse aina niin kylmissäni, että pakko keksiä jotain lisälämmitystä. Takassa on oma tunnelmansa. Luulen kylläkin, että takkaa ei saa rakennettua meidän kotiimme. http://www.propellet.fi/fi/L%C3%A4mp%C3%B6palvelu.html

    VastaaPoista
  4. Itsekin tykkään kovasti takan lämmityksestä, juurikin tunnelman takia. Mutta joskus työläys ja halkojen haku ei kiinnostaisikaan. Meillä on lisäksi myös lämpöpumppu ja sähkö, joten vaihtoehtoja löytyy myös.

    VastaaPoista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)