20. heinäkuuta 2017

ETEISEN PROBLEMATIIKKAA
Eteinen on säilynyt lähes ennallaan koko täällä asumisen ajan....eli varsin tyhjänä. Tykkään siitä, että eteisessä on tilaa, lähtijöitä kun on monesti samaan aikaan useampi. Siksikään ei ole tullut suuremmin mietittyä, mitä tilaan voisi tuoda lisää. Lautaseinä miellyttää myös edelleen silmää, enkä ole halunnut lähteä sitä peittämään ( = rei'ittämään) millään ylimääräisellä. Nyt kuitenkin olen viime aikoina pohtinut, josko jotain pientä piristystä voisi tuollekin tilalle keksiä. 

Olen miettinyt, että tuohon pääovelta katsottaessa oikealle puolelle lautaseinää vasten mahtuisi kivasti jokin lipasto tai kevyempi matala hyllysysteemi. Sellainen toisi eteiseenkin enemmän kodikkuutta ja lisää mahdollisuuksia sisustaa tilaa. Toisaalta taas en halua liikaa tukkia ovelta aukeavaa näkymää olohuoneeseen, joten mikään kovin massiivinen kaluste ei tule kysymykseen. Mitään hoppua tällä asialla ei kuitenkaan ole, joten tulkoon sopiva ratkaisu eteen sitten, kun on tullakseen.

Enemmän tällä hetkellä on mielessä pyörinyt kestävämpi matto ja seinäkoukut tuohon jakkaran yläpuolelle. Matto on rautakaupan metritavaraa ja alkanut puolen vuoden käytön jälkeen käpristyä reunoistaan. Lisäksi pohjasta irtoaa mustaa kumipurua, joka tarttuu laattoihin kiinni. Koukuilla taas saataisiin paikka olkihatulle ja jollekin muulle kauniille. Varsinaista naulakon tarvetta ei tässä tilassa ole, iso liukuovikaapisto kun kätkee sisäänsä takit, kengät ja myssyt. Muistinkin yhtäkkiä, että minullahan on jemmassa kolme HK Livingin nappi-seinäkoukkua, jotka olin tilannut jo ennen muuttoa eteistä varten ja eilen mallailin niitä jo seinälle sinitarran avulla. Instaseuraajat saattoivatkin jo nähdä maistiaisia, miltä koukut seinällä näyttäisivät. Se miten ja mihin napit lopulta päätyivät, kerrottakoon teille myöhemmin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)