4. marraskuuta 2016

Makuuhuone ja uusi tuoli
Eräänä siivouspäivänä "vauvan" omaan huoneeseen muuton jälkeen sain villin ajatuksen sängyn siirtämisestä toiselle seinälle. Vähän niinkuin jalkopäähän. Hullu ajatus, sillä ensimmäisinä öinä tuntui kuin olisi nukkunut pää alaspäin. Nyt useammankaan viikon jälkeen en voi sanoa, että tuntisin oloani kovin kotoisaksi tuossa oven vieressä nukkuessani. Liekö huoneessa feng shuit niin pahasti pielessä. Näin kuitenkin mennään toistaiseksi, kunnes keksimme sängyllemme sopivan päädyn tapettiseinää suojaamaan.

Hyvä puoli tässä muutoksessa oli tyhjä tila, joka muodostui tuohon pikkuikkunan alle. Nurkka kaipasi selkeästi tuolia, johon heitellä illalla ylimääräiset tyynyt sängyltä. Muutaman viikon tori-kahlailun jälkeen löytyikin sitten tämä sopivan siro korituoli. Kuin uusi ja tietenkin sopuhintaan. Voi tosin olla, että tuoli tulee alkuun ajelehtimaan myös olohuoneen puolella, sillä sinnekin kaivataan lisäistuimia. Seuraavaa toritärppiä odotellessa. 


2 kommenttia:

  1. I feel you! Mies päätti yksi yö kokeilla, miltä tuntuisi nukkua sängyssä pää jalkopäässä. :') Oli outoa, ei otettu tavaksi! :D

    VastaaPoista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)