20. huhtikuuta 2016

Sänky olohuoneessa


Olemme kaivanneet olohuoneeseen lisää istumatilaa. Nyt sitä on. No, ei me nyt tosissaan olla lastensänkyä jättämässä olohuoneeseen. Kannettiinpa se nyt vain tuohon siksi aikaa, kun työ- ja vierashuone ovat muutoksen alla. Muutoksien loppuun vieminen tuppaa tässä talossa ottamaan oman aikansa. Elämässä kun nyt vain on muutakin säpinää, kuin kalusteiden siirtely tai seinien maalaus. Mutta onpahan tosiaan ainakin nyt hetkellisesti lisäpaikkoja istujille. Ihan hauskaa vaihtelua. Muuten ei olohuone ole juurikaan mihinkään muuttunut. Jokunen uusi pienesine ja kaapissa talven yli majaillut tyyny tuovat ripauksen keväistä ilmettä.

Hei tiesittekös, että tulevana viikonloppuna Kuopiossa järjestetään ensimmäistä kertaa Kuopio Designmarket. Lisätietoja tapahtumasta sekä listan myyjistä löydät tapahtuman nettisivuilta tai facebookista. Ai huikeeta, että täälläkin vihdoin tapahtuu. Nähdäänpä siellä! 


4 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä tosi kivannäköinen ja raikas olkkari :)

  VastaaPoista
 2. Hmmm, mitähän muutoksia siellä on huoneissa tapahtumassa.. Mielenkiintoista! :) Mutta jeij, viikonloppuna pärähtää! Nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä huonejaon järkkäilyä täällä...vierashuone ja työhuone joudutaan yhdistämään pienen tytön huoneen tieltä. Kiva nähdä! :)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)