8. tammikuuta 2016

Oivat kahvikupit

Vuoden ensimmäisistä päivistä on ollut luovuus kaukana. On saanut turvautua nenäliinoihin ja kuumiin juomiin. Onneksi nyt näyttää flunssa taittuneen ja jaksoin tänään jopa siivota. Joulukoristeet olen muutamia kausivaloja lukuunottamatta raivannut laatikoihinsa. Vielä on päivässä sen verran pimeitä tunteja, että pienet koristevalot ovat tarpeen tai ainakin hyvä tunnelmalisä, kynttilöitä unohtamatta. 

Niihin kuumiin juomiin palatakseni...sen verran kolahti nuo Marimekon muija-kupit, että en malttanut olla hyödyntämättä mainitsemaani tarjousta. Aluslautasiksi valitsin Oiva-sarjan pienimmät neliskulmaiset lautaset. Ihana joululahja itselle. Mutta nyt olenkin sitten pulman edessä! Ostaessani kuppeja, myyjä lupaili, että kupit jäisivät valikoimaan, mutta kun joulun jälkeen kävin kurkkaamassa Marimekon aleja, kertoi toinen myyjä kupin olleen sesonkituote ja poistuvan nyt valikoimasta. Eiiih, sanon minä. Minut siis suorastaan pakotetaan hankkimaan näitä heti lisää. Oishan sitä muuhunkin voinut tällä hetkellä rahansa laittaa, esim. lämpimämpään talvitakkiin. No, onpahan ainakin muutama kuppi jo lämmittämässä pakkasen kohmettamia sormia. 


6 kommenttia:

 1. Minunkin oli pakko saada kotiin edes yksi muijakuppi. Ihan mun lempparikuosi, vellamon ohella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikisuosikit kyllä. Harmi vain, että mä aina ihastun sesonkijuttuihin. Sama kävi iittalan kulku-astioiden kanssa. Onneksi aina tulee uusia kivoja. :)

   Poista
 2. No aika tosi kiva kuppi. Mulla oli kaupunki kuosissa samankokoisia kuppeja mutta jotenkin koin ne väärän kokoisiksi. Mutta tuon lautasen kanssa kyllä aivan ihana yhistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki. Mun mielestä just passeli koko kahvikupille, ei liian pieni. Arkena tulee silti useimmiten käytettyä isompia motteja.

   Poista
 3. Munkin pitäis käydä kattoon Marimekon astioita, ei ole tullu pitkään aikaan käytyä. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne, vaikka täällä ollaankin hiukan uinuiltu talviunta. Kävin vastavierailulla. :)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)