27. marraskuuta 2015

Kahvikupiton muija


Kuvat: Marimekko


Olen toivoton tapaus, mitä tulee astiasarjojen valitsemiseen. Kaapistamme löytyy tällä hetkellä kolmenlaisia motteja (+sekalaisia lasten mukeja), mutta ei ollenkaan oikeita kahvikuppeja. Olen jo ikuisuuden koittanut löytää sopivaa kuppisarjaa, mitä voisimme kerätä ja ihastunutkin jo useampaan, mutta heikkouteni tunnistaen, olen aina makustellut jonkun tovin ja päätynyt hylkäämään idean.

Tällä hetkellä ihastuksen kohteena on tämä Marimekolta talvisesonkiin ilmestynyt muijakuosinen glögimuki. Ehkä tässä on etsimäni. Ainut asia, mikä mietityttää on virallisten asettien puuttuminen ja sarjan jatko. Aluslautasena käytetään kyllä Oiva-sarjan kantikasta pikkulautasta, mutta sopisiko se pyöreän leipälautasen kaveriksi? Kovasti kuitenkin houkuttelisi ostaa itselle joululahjaksi pari kuppia sarjan aluksi. Tällä hetkellä olisivat onneton vielä alennuksessa. Keraamiset lusikat ne vasta söpöjä ovatkin! Ai että sitä hentoista kilinää, mikä noista lähtisi glögikuppia hämmennellessä. Lapsiperheessä tosin päätyisivät vain aikuisten kahvipöytään. Voi ihastus ja somistus...kestätkö tällä kertaa?


4 kommenttia:

 1. En kestä. Määki haluan muija-kuppeja! Olen harmi kyllä,ehtinyt kerätä jo melkoisen variaation räsymatto mukeja. Ehkä näitä voisi silti pari toivoa pukilta.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki herkkuja. Räsymatot on kyllä kans kivoja ja ajattomia. Mut hei, noi menee kivasti senki kupin kaverina. ;)

   Poista
 2. Toivottavasti kävit hakemassa näitä ihania kuppeja tarjouksen aikana :) Mäkin täydensin vähän isompien kuppien varastoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinpä hyvinkin. :) Seuraavia tarjouksia odotellessa.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)