14. tammikuuta 2015

Talvihäät

Viime lauantaina saimme viettää rakkaan siskoni ja hänen sulhonsa häitä. Juhlat olivat todella kauniit ja onnelliset. Koristelut olivat onnistuneet loistavasti. Hääparin asut, kukat ja kaikki muu kynttilänjalkoja myöten sopivat hyvin talviseen ajankohtaan. Tai noh, tuolle kakun päällä pyöräilevälle pariskunnalle saattaisi tulla kylmä näillä keleillä pyöräillessä. ;)

Itse taisin jännittää niin omaa puheenvuoroani hääjuhlassa, että osa kuvista meni totaali pieleen. Muutenkin koen juhlissa kuvaamisen hiukan haastavaksi, kun tilanteet tulevat usein niin nopeasti eteen. Mutta toisaalta, jos keskittyisi enemmän kuvaamiseen, jäisi osa itse juhlasta kokematta. Ehkä parempi siis näin. Muistot säilyköön kirkkaana.

Tuoreelle avioparille toivon sydämestäni oikein onnellista yhteistä loppuelämää. <3

4 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia ja kaunis kirjoitus, Kiitos vielä kerran! <3

  VastaaPoista
 2. Voi, kun pääsisi itsekin häähumuilemaan, häät on niin ihania. <3 Mutta tuo on totta, juhlakuvaaminen on haastavaa. Jos olen joutunut itse juhlissa kameraan kiinni, olen aina tyytynyt automaattiasetuksiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä jälleen mukavat häät. Osa kuvista otettiin automaatilla ja ne oli ne surkeimmat. Hmmm...valo ei tahtonut riittää, kun ilman salamaa kuvailtiin.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)