5. helmikuuta 2014

"Painajaisneuletakki"


Tästä neuletakista meinasi tulla painajainen ohjeensa mukaisesti. Aloitin neulomisen syksyllä hyvissä ajoin ja tänään se vihdoin on valmis. Vaikka ohje tosiaan on helppoakin helpompi Kotipalapeli-blogista tuttu "Kässänopen painajainen", sain itse työstää tätä kokeilujen ja erehdyksien kautta voittoon.

Ohjeesta poiketen käytin lankana paksua ja ihanan pehmeää Dropsin Andes-lankaa, jota minulla sattui jäämään omasta viime talvisesta neulomuksestani. Paksulla langalla ja 8 koon puikoilla voisi siis luulla työn joutuvan sukkelasti. No, oli tässä tehdessä mukana ehkä hiukan omaa laiskuutta ja turhautuneisuuttakin, puhumattakaan langan loppumisesta kesken leikin ja siitä seuranneesta metsästyksestä. Mut siin se o ja eskarilainen on onnessaan. Ja onhan se lämmin ja talveakin vielä jäljellä.

Mutta nyt minä painun takaisin sohvan pohjalle niistämään nenää. Onneksi posti toi tänään tuoreen Avotakan. Väliin on lupa syödä yhtä herkkutorttuani, kiitos rouva Fredrika Runebergin, joka tätä miehensä makean nälkään aikoinaan valmisti.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana! Ja koska se noin näpsäkästi sinulta käy, sisko hyvä, voit tehdä myös minulle samanlaisen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha, millonkahan saisin sen valmiiksi, ehkä joskus kahen vuoden päästä. Haaveilen kyllä seuraavaksi tekeväni ihan itelle oversize-neuleen. Valmistuukohan koskaan...

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)