1. lokakuuta 2013

Kööpenhaminan tavaratarjontaa

Kööpenhaminaa ei turhaan kehuta loistavaksi sisustajan ostoskaupungiksi. Tarjontaa on yllin kyllin ja monessa kaupassa tuli sellainen tunne, että apua, mä haluun tuon ja tuon ja...no, onneksi on reissubudjetti. Täytyy kyllä sanoa, että tuotteiden esillepanoon näytetään Tanskan maalla panostettavan. Ilo oli lepuuttaa silmiä kauniissa asetelmissa. Lupasin kuvia ja nyt niitä sitten tulee. Mitään kaiken kattavaa ostoskarttaa en teille aio esitellä, sillä näitä vinkkejä löytyy muista blogeista jo ennestään ihan kivasti.

H. Skjalm P.
Nikolaj plads 9

Ensimmäisenä yksi erityistä ihastusta herättänyt liike, jossa tyyli ja hinnat olivat omaan makuuni kohdallaan. Tämän voisin heti siirtää meille Suomeen. Katsokaa nyt vaikka noita keittiöpyyhkeitä! Eikä tuo ollut edes ainoa hylly. Tyynyjä, mattoja, vilttejä, kippoja, nuppeja, lamppuja, lyhtyjä...oikea namupuoti! Lisää tuotteita voitte ihastella täältä.

Illum Bolighus
Amagertorv 10

Tätä on muuallakin hehkutettu, enkä voi itsekään olla laittamatta muutamia kuvia kyseisestä designin aarreaitasta. Tarjolla kaikkea mahdollista huonekaluista lamppuihin ja keittiötarvikkeista koruihin. Kurkatkaapa vaikka nettikaupasta. Iittalankin uutuudet olivat heti näyteikkunassa hyvin esillä. Suomalaisen sydän sykähti.


Stilleben
Niels Hemmingsensgade 3

Selkeää ja graafista. Paljon printtejä kehyksin tai ilman. Kaverin käsi kävi koruvitriinissä. Musta lamppu jäi mieleen kaihertamaan. Ihastelkaa lisää täällä.

Virkvärftet
Oehlenschlægersgade 26

Sattumalta löydetty. Kävelimme melkein tämän pienen verstaan ohitse ja arvoimme hetken uskallammeko mennä liikkeeseen sisälle. Onneksi menimme. Meikäläinen se ihastui, jälleen. Kaunista ja herkkää puuta. Saimme todella hyvää palvelua ja minä vielä spesiaalitoiveenikin toteutetuksi. Nettikauppa toimittaa myös ulkomaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)