8. huhtikuuta 2017

YHDISTETTY TYÖ / VIERASHUONE
Kun työhuone muuttui pikkutytön huoneeksi, siirtyi työtila vierashuoneen yhteyteen. Tämähän tietenkin tarkoitti sitä, että työskentelylle harrastamiselle ja oheistarvikkeille olisi vähemmän tilaa. Ensimmäiseksi jouduin luopumaan kaksi metrisestä työpöydästä. Sinänsä tässä ei tapahtunut suurta vahinkoa, sillä pöytälevy siirtyi koululaisten huoneeseen, missä oltiinkin jo kaipailtu isompaa pöytää.

Työhuoneeseen tilattiin uusi työtaso korkeapainelaminaatista. Levyn tilaus oli muuten hyvä esimerkki siitä, että mitä ikinä tarvitsemmekaan, tulemme jatkossakin miettimään ensin tuttavapiirimme kontaktit (no ei tietenkään, jos kyse on nauloista tai muusta pienemmästä hankinnasta). Tämän kaltaisia tilauksia on vain yksinkertaisesti helpompi hoitaa tuttavien kanssa, kuin jos olisimme lähteneet kyselemään levyä eri rautakaupoista. Nyt saimme asiantuntevaa neuvoa kuvien ja hintojen kera ja pöytälevy jopa toimitettiin kotiovellemme. Samaan syssyyn saimme vielä purkin pohjat puuvahaa pöytälevyn reunan käsittelyä varten, ettei omaa tarvitsisi noin pieneen työhön hankkia. Tämä kaikki siis liikkumatta kotoa mihinkään. Kiitos naapuriapu ja Kuopion Woodi Oy!

Olohuoneen seinäkaappien hankinnan yhteydessä, ostimme myös kirjahyllykokonaisuuden Ikeasta, sillä olin kaipaillut hylly- ja säilytystilaa jo edelliseen työhuoneeseen. Koko säilytysongelmaa ei tälläkään ratkaista, vaan aikamoista järjestelyä ja karsintaa on vielä tehtävä.

Huoneesta tuli kyllä kiva ja jotenkin kotoisampi, vaikka täysin tyytyväinen en huoneen kalustesijoitteluun olekaan. Toivoisin pöydän olevan ikkunan alla, jotta työskentelyyn saisi hyödynnettyä paremmin luonnonvaloa. Kaikki muut ratkaisut ovat tuntuneet jotenkin ongelmallisilta. Sängyn tulisi mahtua levittymään vieraita varten ja tapettiseinää vastaapäätä olevien kaappien (eivät näy kuvissa) ovien aukeamaan. Nykyisen työpöydän paikalla sänky ehkä taas vaikuttaisi liian suurelta heti tuossa oven edessä. Hmmm...Mittanauhan kanssa tässä on pyöritty useampaan otteeseen ja varmasti tulen vielä testaamaan jotain muuta. Tällä mennään nyt kuitenkin hetki, kunnes inspis rymsteeraukseen taas iskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)