27. huhtikuuta 2017

UUSI SOHVA
Tällä kertaa tekstin tuottaminen on jotenkin erityisen vaikeaa, johtuen ehkä siitä, että pelkään kuulostavani turhamaiselle, jos hehkutan sitä, miten olemme vihdoinkin pystyneet hankkimaan meille uuden sohvan. En toisaalta myöskään pysty toteamaan, että "tässä uusi sohvamme, joka saapui viime viikolla", sillä se kuulostaisi omaan korvaani siltä kuin olisin käynyt ostamassa hedelmätiskiltä täydellisen omenan. Hankinta ei missään tapauksessa ole meille sellainen, mitä tehdään hetken mielijohteesta tai ajatellen, että voihan sitä vuoden päästä ostaa uuden, jos ei miellytä. Tätä on odotettu (tai ainakin minä olen ;) ) useampi vuosi. Sitä on harkittu ja siihen on säästetty. Ja pakko myöntää, että tuntuu aika mahtavalta, kun se oikeasti on viimein tuossa. Onneksi en ole miljonääri, sillä he tuskin pystyvät kokemaan samanlaista iloa uudesta huonekalusta. :D

Toisaalta olen tyytyväinen, ettemme hankkineet uutta sohvaa silloin muuton yhteydessä, mikä alunperin oli ajatuksena, sillä nyt olin kerinnyt seurailla sohvamarkkinoita pidempään ja todellakin miettiä, millaista sohvaa olisin etsimässä. Huomatkaa, kirjoitan minä-muodossa, mutta toki teimme lopullisen valinnan miehen kanssa yhteistuumin. Kriteereiksi sohvalle asetimme seuraavat ominaisuudet: irrotettavat ja vesipestävät kankaat, keveä ulkomuoto, sopivan tukeva istuintuntuma ja -syvyys, jotta tällainen lyhyempikin ihminen pystyy istumaan normaalisti, imurin mentävä alusta, mustat metallijalat sekä vaalean pellavan sävyinen laadukas kangas. Lisäksi toivoin löytävämme kotimaisen tuotteen. Olin aivan varma, että emme mitenkään voisi saada sohvaa, joka täyttäisi nämä kaikki vaatimukset (+asettamamme budjetin), mutta niin vain löytyi. Tässä Adean Band-sohvassa ovat nuo kaikki kohdallaan. Itseasiassa loppumetreillä meillä oli jopa kolme kriteerit täyttävää vaihtoehtoa, joista valitsimme. Tällaisessa "taistossa" valintaan lopulta vaikutti se, millaista palvelua liikkeissä saimme. Kuopion Vepsäläisellä koimme ostotilanteen rentona ja saimme asiantuntevaa ja miellyttävää palvelua. Saimme nimenomaan palvelua, emmekä esimerkiksi yli-sanoja täynnä olevaa myyntipuhetta, mikä ei ikävä kyllä näytä olevan itsestäänselvyys huonekalukaupoilla. Ehkä olen ns. hankala asiakas, kun yleensäkin kiinnitän tällaisiin asioihin huomiota, enkä ole kovinkaan helposti vedettävissä narusta. ;) Mutta niin, sohva on ihana!


4 kommenttia:

 1. Upea valinta. Tuo värisävy on täydellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä tyytyväinen valintaan. Jännitti kyllä hiukan, miltä väri isolla pinnalla tulisi näyttämään, vaikka saatiinkin mallitilkut kotiin katseltavaksi.

   Poista
 2. Aivan nappivalinta!! Tosi kaunis sohva! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! <3 Kyllä muuten oli jännittävä valinta, mutta onneksi kaikki meni tosiaan nappiin. :)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)