3. syyskuuta 2013

Kodin sydämessäKaikki kuvat: Lari Holappa

Kaktus muutti kurkkuuni jo pari viikkoa sitten, tänään niiskuttaa nenä ihan niin, ettei meinaa käsi ehtiä niistämään. Tällä pöhöpäällä ei mitään pitkiä stooreja kirjoitella, joten saatte tyytyä tällä kertaa näihin poikkeuksellisen siisteihin keittiökuviin. Tarkempia teknisiä tietoja köökistämme löydät esimerkiksi täältä. Ja katsokaas, mitkä lamput siellä roikkuukaan liesituulettimen tovereina. Rakkautta ensisilmäyksellä lamppu on house doctorin Fold. Ei tarvinnut kauaa tätä valintaa miettiä, kun aikoinaan kuvan jostain lehdestä talteeni saksilla leikaten naksautin. Muita lamppusuosikkeja keräilin kesäkuussa lamppuja, lamppuja- postaukseen.

Mutta kuulkaas, armaat lukijani, tänään on vuosipäivä! Pieni blogini täyttää tänään yhden vuoden. Koska tässä ollaan vielä niin nuoria, on turha vielä ruveta vanhoja muistelemaan. Sen sijaan iso kiitos teille uskolliset alusta asti mukana seuranneet ja teillekin vasta blogiin löytäneet! Ilman teitä tämä homma kävisi jokseenkin kuivakkaaksi. Vaikka lukijalista tuossa sivupalkissa näyttääkin aika lyhyelle, uskon teitä olevan rutkasti enemmän. Juhlan kunniaksi, ja hiukan myös siksikin, että tietäisin paremmin, keitä siellä todellisuudessa tänne blogiin kurkkii, on teille pian luvassa tämän lyhyen blogihistorian ensimmäisen arpaisu! Kannattanee pysyä matkassa ainakin siihen asti. ;)

8 kommenttia:

 1. Ah se on niin kaunis, klassinen, avara, valoisa kuin luokseen kutsuva! Kyllä huomaa, että valintoja on mietitty viimeiseen asti. Tuskin maltan odottaa kokonaisuuden näkemistä livenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän runolliseksi heittäyty. Kiitos siitä! Passaa tulla kuule millon vaan livekeikalle. :)

   Poista
 2. ... mukana kuin purkka tukassa! ;)

  Keittiö näyttää niiiin uudelta... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuoroin vieraissa purkkana. ;) Kova pyrkimys on pitää keittiö vielä pitkään uuden näköisenä.

   Poista
 3. Todella kaunis keittiö! Ihanan valoisa ja avara! Tykkään hurjasti noista keraamisista lampuista. Samoja olen haikaillut meillekin, mutta vaikka ovat pieniä, niin paikkaa ei vaan löydy. Liesituuletin on myös kovasti mun mieleen, mutta se meiltäkin onneksi löytyy ;)

  Haastoin sut esittelemään jotain muutakin uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos myös haasteesta. Otetaanpa onkeen...vaikeuksia tuottaa vain valita, että mikä paikka niistä kaikista uusista seuraavaksi näytettäisiin. ;)

   Poista
 4. Ihanan valoisaa! Samaisia lamppuja oon hypistellyt ja useampaan otteeseen ne jo melkein ostanut. Jaan saman ongelman Petran kanssa, ei ole paikkaa vaikka kuinka päin kattelisi. Pöytälamppuversio ehkä uppoisi jonnekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, kun liityit lukijaksi. Pelkäsimme, että keittiöstä tulee pimeä, kun tilassa on vain yhdellä seinällä ikkunoita. Kiiltävät pinnat tuovat onneksi lisävaloa. Osta ihmeessä se lamppu! Voihan niitä lamppuja aina vaihdella. :) Isompi versio tuosta olisi myös varmasti kiva. Tuohon sarjaan ei liene pöytälamppua, vai onko?

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)