24. syyskuuta 2013

Yllätettynä Habitaressa

Savo: Musta Aukko-liesituuletin

?

Rosendahl Desing Group: Holmegaard Design kynttilänjalka

Homecrafts: "räsyrahit"

Company: Matryoshka Stool (Aamu Song & Johan Olin)

? + Iittala: Vakka

?

?

Isku: tuoli?

artek

artek

Sain kokea viime viikolla enemmän kuin mieluisan yllätyksen. Tosin koin samalla tulleeni pahemman kerran huijatuksi. Olin ollut siinä luulossa, että seuraava viikonloppu vietettäisiin perheen kesken jossain minulle yllätyksenä tulevassa paikassa, mutta armas ukkoseni olikin juoninut kälyni kanssa jotain aivan muuta. Sain kuulla tiistai-iltana tähän tyyliin: "Älä nyt ota ressiä, mutta tilannehan on se, että sun pitäs huomenna olla aamulla (samaisen kälyn kanssa) lentokentällä lähdössä kohti Helsinkiä....päivä habitaressa...illalla jatkatte lento..." -MITÄ IHMETTÄ! Niin minne? "Puhumaan peruna suussa..." -Hollanti? Tanska? "Juu, Köpikseen." IHA OIKEESTIKKO? Tiiättehän, en laittanu yhtään vastaan. Ja niin paljon kun olin viime aikoina toivonut ihan omaa aikaa ja no, shoppailumahdollisuuksia. Olin todella iloisesti yllättynyt. *onnenkyynel* Kiitos edelleen kaikille syyllisille; Rakkaalleni, kälykullalleni, Habitarelippujen lahjoittajalle...

Mutta siis, sain pakattua shokista huolimatta ja passikin löytyi viimeisistä pahvilaatikoista. Jotta päästään täällä blogistadiassa vielä parempaan habitareähkyyn, niin tottahan saatte nähdä matkan ensimmäiseltä päivältä muutamat jollain tavalla minua sykähdyttäneet kohtaamiset. Valitettavasti en tullut kirjanneeksi ylös kaikkia tuotteita, niinpä valimistajat ja suunnittelijat jäävät osittain arvailujen varaan.

Kokonaisuudessaan messut, kaikesta hehkutuksesta huolimatta, jäivät jotenkin vaisuksi. Odotin näkeväni paljon enemmän noita sykähdyttäviä, uusia juttuja, mutta aika paljon oli jo aiemmin nähtyjä tuotteita esillä. Antiikkia ja vintagea tarjoillut Salonki-osasto oli kiva vastapaino uudelle tavaralle (kamera valitettavasti unohtui tässä vaiheessa tonkiessani aarrekätköjä). Kannatti kuitenkin käydä varsinkin näin ensikertalaisena. Kaikkea kaunista on aina kiva katsella.

Matka jatkuu...

4 kommenttia:

 1. Voi miten kivan kuuloista, mukavat yllärit ovat parhautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain...kyllä tällaiset yllätykset on niin huippuja. Pienemmistäkin tulee hyvä mieli. Niitä voisi viljellä enemmänkin. :)

   Poista
 2. Aivan mahtavaa!! Juuri muuttojen ja muiden jälkeen ei varmaan moni asia voisi enää paremmin piristää kuin oma yllätysloma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Näissä touhuissa kun ihan oma aika on aika kortilla.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)