7. toukokuuta 2013

Haaveiden harmaa

Seinien maalaushommat on saatu aikalailla valmiiksi. Yritin ottaa kuvia olohuone-keittiöalueen seinien sävystä, mutta tehtävä osoittautui hankalaksi. Joka tapauksessa tässä muutamia rumia kuvia kauniista harmaasta. Siis ihan täydellisestä harmaasta!

Kerran värivalinnassa kompastuneena, en halunnut ottaa toista riskiä, vaan kävin alan liikkeessä ammattitaitoisen myyjän/sisustussuunnittelijan juttusilla. Yhdessä vertailimme sävyjä parketin palaseen ja edellisellä kerralla testattuihin sävyihin. Tein vielä kertaalleen myös koemaalaukset kahdella eri sävyllä, joista onneksemme löytyi tämä. Ja nyt seinällä se näyttää vielä paremmalle. Niin joko sanoin, että olen enemmän kuin tyytyväinen. Tuskin maltan odottaa tilojen lopullista valmistumista. Sävy on Fintexin värikartasta NOVA V165 kauniilta nimeltään Morning Moon. Sopivan vaalea sävy käytettäväksi isoilla pinnoilla ja oikeasti harmaa, eikä mitään muuta. Sävy ei taita beigeen, eikä siihen possun punaiseen. Keittiöstä otetusta kuvasta (kuva3) näkee selkeästi eron aikaisempaan beigeharmaaseen. Käytimme beigeä maalia kaappien tauksiin, niin ei ihan täysin hukkaan mennyt se 18 litran pönttö väärää sävyä. Vielä sitä olisi varmaan jonkin verran jäljellä, jos joku tarvitsee. Sävy ei myöskään taita keltaiseen, vaikka takan taustaseinästä (kuva4) niin voisi tulkita. Ulkoa heittää puupilareista tuohon seinälle sopivassa auringonpaisteessa keltaisen raidan.

Kalustesuunnitelmat ovat nyt valmiit ja kaikki materiaalit sille saralle päätetty. Niistä kuulette vielä. Näillä näppäimillä odotamme myös sekä kattopaneelien että parkettien saapuvan. Ajatuksemme oli, että saisimme kattomateriaalit ensin sisään ja jo osittain laitettua paikoilleenkin ennen parkettien tuloa, mutta paneelien toimitus viivästyi melkein parilla viikolla. Meinaa siis ihan tungosta lykätä työmaalle. Saa painaa kuin pienet muurahaiset aina. Toivottavasti me kuitenkin saadaan joskus valmihiksi asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)