3. syyskuuta 2012

TERVETULOA !

HotCobolt.com
Tämä on lähinnä omaksi iloksi, harrastukseksi ja rakennuspäiväkirjaksi luotu blogi, jonka sivutuotteena myös kaukaisemmat sukulaiset ja ystävät pysyvät kärryillä elämästämme. Blogi on yksityinen. Näin on ainakin vakaa aikomukseni, sillä blogin tyyli pitäisi hioa tarkemmin, jos kyseessä olisi julkinen blogi.

Tulen kirjoittamaan tänne punahallakon rakentamisen edistymisestä, suunnittelusta, haaveista ja saattaapa väliin livahtaa pääaiheesta poikkeavaakin materiaalia...

Kommentointi teksteihin on sallittua ja jopa suotavaa. Tarvitsen myös teidän mielipiteitä joskus, kun yksikseen (tai no kaksikseen ;) ) tulee arvottua jotain asiaa puoleen ja toiseen, eikä ratkaisua tahdo löytyä.

Katsotaan, mitä tästä tulee ja onko minulla aikaa tätä päivittää. Veikkaan, että n. kerran viikossa saan tekstin aikaiseksi. Tai tietysti jonkin pikaisen lyhyemmän jutun saa nopeamminkin kasaan.

Ilmoitathan käynnistäsi tähän postaukseen, niin tiedän, että olette päässeet kuulolle. :)


7 kommenttia:

 1. Pääsin minäkin osalliseksi tähän. :)

  VastaaPoista
 2. Kuten myös, kuulolla ollaan. Ja mulle tuo kertaviikossa sopii kyllä paremmin kuin hyvin, kun aikaa ei tahdo löytyä, vaikkei rakennetakaan :)

  VastaaPoista
 3. Hiphei, pääsin urkkimaan=)
  Minun kohdalla lukee sitten aina tuo "ja Leo" kun meillä on muita, perheitten blogeja saman tunnuksen alla. Mutta minä vain luen tätä, ellet sitten erikseen jaa lupia laajempaan käyttöön.

  VastaaPoista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)