7. syyskuuta 2012

Ajantasalle vol. 2


Kesäkuun 6. päivä saapui tämän näköinen kuljetus. ( ja tämä ei sitten ole maksettu mainos ) Tästä se talo vasta alkaa konkretisoitua. Entistä timpuria oikein syyhytti päästä naputtelemaan...reilu viikko naputtelua jokusen ahkeran talkoolaisen keralla ja alkoi näyttää jo lähes talolta. On siinä jokunen tikku sinne ja tänne.


Kesäkuu kului vielä naputtelujen merkeissä. Ikkuna-aukot ym. puuttuvat nimittäin vielä edellisestä kuvasta. Ja mitä muuta? Huomatkaa, että blogini ei sisällä kovinkaan paljon teknistä tietoa, mitäs minä niistä tiedän tai ehkä jotain...mutta kysyä saa, jos tarkemmat tiedot kiinnostavat.

Kesäkuun viimeisinä päivinä kävi eräs toimelias kolmen kopla auttamassa kättänsä potevaa mestaria ja lyömässä wisa-vaneria autokatoksen päälle. Kyllä tuntui mukavalle, kun näinkin mahtavalla fiiliksellä siellä touhuttiin.


Jos joku nyt ihmettelee, miksi ihmeessä sinne katolle vaneria on laitettu, niin kyllä, meille tulee palahuopakatto. Ai miksi? Perustelu yksi: hinta sattui olemaan useemman satasen halvempi kuin pelti, vaikka toisin oli luultu. Perustelu kaksi: Kaikki kattoon tulevat naulat jäävät huovan alle eli ei reikiä, josta tulla vesi sisään. Kolme: lumiesteitä ei juurikaan tarvitse laittaa. Neljä: kun "kaikki" muut laittaa peltiä :) . Viisi: ei tuuli paukuta eli hiljainen.Yksi miinus: sateen ropina ei kuulu.

Nauttikaa te sateen ropinasta peltikattojen omistajat. Meillä nimittäin tällä hetkellä ropisee...vielä saa siitä nauttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)