16. tammikuuta 2017

Jos koti olisi myynnissä...

"Modernin pelkistetty vaalea keittiökokonaisuus palvelee niin himokokkaajaa kuin nälkäisenä harrastuksista palaavaa teiniäkin. Selkeät ja toimivat kalusteet kätkevät sisäänsä isommankin perheen astiat ja laadukkaat kodinkoneet helpottavat arjen pyörittämistä. Lämpöä keittiöön tuovat koivutasot ja tyylikkyyttä sekä helppohoitoisuutta puolestaan saarekkeen kvartsitaso ja sileät kaapistot. Ruokailulle on jätetty runsaasti tilaa, joten isommatkin illanistujaiset järjestyvät helposti. Tämä keittiö on todellinen kodin sydän."

Hahaa....näinkin lennokkaasti keittiö-ruokailutilaamme voitaisiin kuvailla myynti-ilmoituksessa, jos sellainen joskus ilmoille laitettaisiin. Kävin loppiaisena kuvaamassa siskoni perheen asunnon myyntiä varten ja siitä innostuneena halusin kokeilla, miltä oman kodin kuvitteelliset myyntikuvat mahtaisivat näyttää. Oikeista myyntikuvista poiketen en kylläkään ruvennut tekemään sen suurempaa karsintaa tiloihin, vaan kuten kuvista näkyy on mm. kaappien päällä vielä joululta säästynyt konvehtirasia ym. Harvoin tulee tällaisia isompia kokonaisuuksia kuvattua ja monesti blogeissa näkeekin kauniita yksityiskohtia ja tarkkaan rajattuja kuvakulmia. Toki tämä on ymmärrettävää, sillä on harvinaista, että koti on niin siisti, että kehtaa näin laajoja kuvia julkisesti jaella. ;) Reippaan siivouspäivän jälkeen tilanne oli hetken näinkin seesteinen. Lähiaikoina luvassa on myös laajempia kulmia olohuoneesta ja eteisestä ja pääsettepä myös kurkkaamaan siihen oikeaankin myytävään kohteeseen. See you!


6 kommenttia:

 1. Liian kliinistä ja valkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös näitä piirteitä haimme keittiötä suunnitellessamme.

   Poista
 2. Ihanan lämpimän sävyistä ja kodikasta.��

  VastaaPoista
 3. Wau! Sinä osaat kyllä kuvata! Ja tykkään hirmuisesti kyllä tästä kuvauskohteestakin. :) Eikun vaan kuvausbisnestä pystyyn!

  VastaaPoista
 4. No kiitos ihana <3 . Ei tästä ehkä vielä ihan bisnestä näillä taidoilla tehdä, vaikka mukavaa se voisi ollakin. :D

  VastaaPoista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)