1. tammikuuta 2017

2017


Tiedättekös...kovin on jännä tilanne. Kalenterin ainoa merkintä tälle vuodelle on hieronta parin viikon päästä. Ihan hyvä lähteä tähän uuteen vuoteen. Mitään en luvannut. Tavoitteita voisi toki asettaa vaikka kuinka paljon, mutta olkoon nekin tällä erää. Toiveita on sentään jokunen; jos nyt alkuun lisää rohkeutta, hetkessä elämistä ja naurua, kiitos. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä tällä vuodella on tarjottavana.

Onnellista alkanutta vuotta, tulkoon siitä kaikille hyvä! 

4 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta, toivottavasti nähdään tänäkin vuonna. :) Nuo toiveet kuulostaa oikein osuvilta, taidan varastaa ne tännekin! :D P.S. Hoituihan se arpajaisjuttu, olen unohtanut varmistella! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän sitä jossain tänäkin vuonna törmää. :) Ja minun piti laittaa sulle vielä viestiä, että ihania juttuja sain tilattua Villamaalta, kiitos vielä sinullekin!

   Poista
 2. Saisiko tuon kakun ohjetta? Näyttää herkulta! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään takuuvarmaa ohjetta minulla ei valitettavasti ole antaa. Kakkupohja on aika perinteinen tumma täytekakkupohja, tosin gluteenittomana, joka minulla aina lössähtää ja joudun leikkelemään sitä siistimpään muotoon. :D Täyte syntyi sattumalta ja siinä on purkki vispikermaa, n. puoli levyä sulatettua valkosuklaata sekä rasia viola suklaatuorejuustoa+sokeria maun mukaan. Välissä on vielä mustikoita. Koristeet joulusuklaiden jämistä ja murennetusta marengista. Herkkua oli!

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)