9. marraskuuta 2015

Pipariksi meniNämä neulomukseni aloitin hyvissä ajoin viime talvena ajatuksena tehdä vauvalle yhteen sopivat villasukat ja myssy. Nyt syksyn mittaan sain nämä viimein valmiiksi. Jostain syystä työ oli vain todella tuskaisen hidasta. Joko neulomisintoa ei ollut tarpeeksi tai sitten kädet olivat muutoin täynnä työtä, en muista enää. Ja tietäähän sen, miten siinä kävi. Pieneksi jäivät jo tekovaiheessa. Sukat tosin justiisa menee vielä, mutta nyt ei tarvetta samalla tavalla olekaan ollut, kun on siirrytty pitämään kenkiä. Pakkastakaan ei vielä ole liiemmin näkynyt, että olisi tarvinnut ekstralämmikkeitä. Mutta söpöt näistä kuitenkin tuli. Tykkään tuosta piparikuviosta, tai pilven reunalla-, niinkuin muita ihania-blogin Tiina tätä kuviota on alun perin nimittänyt. Olisi ihana saada itselle neuletakki tuolla kuviolla, mutta minne mun neuloosi on kadonnut? Ei ole tänä syksynä vielä näkynyt. Kummallista. Villasukkiakin pitäisi taas saada uusia. Ehkä lähden torille. 


4 kommenttia:

 1. Onpas kivat! Harmi että on jääneet pieneksi, mutta olisko lähipiirissä joku sopiva käyttäjä jolle voisi antaa vaikka joululahjaksi? Mä tykkäisin kanssa neuloa, mutta tuntuu ettei ole aikaa kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Vuosi sitten aloitettu tuubihuivikin on jossakin korin pohjalla keskeneräisenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän näille vielä joku käyttäjä löydy. Sama aikaongelma se taitaa täälläkin vaivata. Ehkä tulisi neulottua, jos olisi sitä luppoaikaa.

   Poista
 2. Liian lämmintä on, kunhan pakkaset tulee niin alkaa neulottamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ihan tarpeeksi kylmää jo. :D nim. Villasukat vakiovaruste.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)