7. marraskuuta 2015

Hometoukkia ja hämähäkkejä

Huh, mitkä kaksi viikkoa. Pahin sairastelu kesti ensimmäisen viikon, viikonlopun kävin välissä omilla lomilla ja tämä viikko onkin sitten mennyt hoitaessa erinäisiä edellisen viikon rästihommia ja toipuessa univelasta. Normaalin arjen pyörityksen lisäksi viikkoon on mahtunut keskimmäisemme 7 v. synttärit, (omatkin synttärit, joita ei sen kummemmin juhlittu), kirppistavaroiden laittoa, neuvolaa ym. Ei ihme, että luomi on vieläkin raskas, vaikka pikkuisin on jopa nukkunut pari yötä heräämättä kertaakaan! Paljon hyvääkin siis tässä hulinassa.

Hauskaa oli myös suunnitella synttärit ei niin perinteisellä tyttöjen teemalla. Hiukan pelkäsin, että osa tytöistä saa jonkun ällötyskohtauksen ja jättää nämä "hämähäkin jalat" ja "hometoukat" syömättä, mutta ilmeisesti synttärisankarin kaverit ovat samaa ötökkäystävällistä lajia. Meidän tapaus keräili kesällä ötököitä purkkeihin ja koitti pitää ne hengissä. Itse hän on nuo kuvissa näkyvät muovisetkin öttimönkiäiset ostanut. Pelkäänpä, että joku päivä vielä löydän ötökkäfarmin sängyn alta tai muualta piilosta. Pari "Äiti, älä vaan avaa sitä!"-kohtausta on jo tullut vastaan.


2 kommenttia:

  1. Huippu hauska idea! Sie se oot kyllä idearikas näissä juhlien järkkäilyissä. Tiedänpä taas kenen puoleen kääntyä näissäkin puitteissa ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha! Ei se ole ku vähän googlailua, ni jo löytyy ideat. ;) Mut kiitos. Ideointi on aina hauskaa.

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)