22. syyskuuta 2015

Eräs kaunis syyspäivä ja sadepäivän ajatuksetTänään sataa vettä. Kuvat ovat viime viikolta, kun aurinko paistoi kauniisti utuiselta taivaalta ja perhonen yritti vielä vakuuttaa kesää olevan ripaus jäljellä. Tänään on pelkästään harmaata ja märkää, syksy. Vireystilani on selkeästi riippuvainen säätiloista, mokomakin ilmapuntari. Tämän päivän sumupäästä huolimatta, on syksy itselläni sitä aikaa, kun mieli huutaa jotain uutta ja piristävää. Aivot tekevät alati ihmeellistä suunnittelutyötä ja haaveilevat milloin mistäkin, niin että ihan tässä on ihmeissään kaikesta suttaamisesta. Eri asia sitten, tuleeko suunnitelmista koskaan mitään konkreettista, mutta jotain kummaa tässä syksyssä on.

Edellinen paitaompelukseni oli yksi osoitus ajatuksista tekoihin. Siksi oikeastaan tänään tulinkin, kiittääkseni teitä! Esiinmarssini sai nimittäin pitkään aikaan normaalia runsaampaa liikehdintää blogini sivuille ja ilmoille putkahteli myös monia ihanaakin ihanampia kommentteja teiltä. Voi miten iloiseksi tulin niistä, Kiitos! Enpä olisi uskonut. Onko se kuitenkin niin, että blogistakin mielenkiintoisen tekee juuri ne ihmiset sen kaiken takana? 

Tekisi mieli myös muuttaa blogin ulkoasua (ja myydä kaikki kalusteemme ja ostaa uudet, ommella lisää, piirtää, lähteä lomalle ja perustaa yritys ja ...rauhoittua) Edellisestä muokkauksesta muistan sen olleen aika työlästä (niinkuin kaikki tämä muukin olisi). Tiedättekö ketään, tai onko teissä joku näppärä, joka osaisi tehdä minulle esimerkiksi uuden bannerin (tai auttaa siinä yrityksen perustamisessa)? Ja hei, sanoinhan, että jotain kummaa tässä syksyssä on. Älkää huolestuko. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)