24. marraskuuta 2014

Bloggareiden pikkujoulut Nuapurissa

Joulukausi avattu! Joukko itäsuomalaisia sisustusbloggaajia, jouluisista herkuista notkuva pöytä, kynttilän tuike ja kätösille näperreltävää, siinäpä oivat ainekset rentoihin pikkujouluihin. Saimme viettää lauantai-iltaa Nuapurissa-blogin Marun kauniissa kodissa. Itse olin ensimmäistä kertaa mukana tällaisessa tapaamisessa ja voin kyllä sanoa, että olin yllättynyt, miten välitöntä jutustelu näiden mukavien naisten kesken oli. Taitaa se vain olla niin, että blogien takana hääräilee aika samantyyppistä porukkaa. Kun harrastus on sama, niin jutun juurta ja kiinnostuksen kohteita löytyy helposti. Pääsimme myös kokeilemaan pillihimmelin kokoamista näppärän Valontalon Emilian opastuksella. Itse nohevana olin unohtanut hommata tarvikkeet askartelua varten, mutta onnekseni pillejä löytyi muilta sen verran runsaasti, että pääsin kuin pääsinkin himmeleiden makuun (kiitos Heini!). Kunhan minulle joskus enemmän joutoaikaa suodaan, testaan kyllä himmelin tekoa oikeilla oljilla, sen verta koukuttavaa hommaa tuo vaikutti olevan. Kiitos vielä ihanalle Marulle ja muille mukavasta illasta!


Kurkkaa ihmeessä muiden itäsuomalaisten kauniit blogit:Suunnittelimme jo hiukan seuraavaa tapaamista, joten jos siellä lukijoissa on vielä joku, joka tunnet kuuluvasi tähän joukkoon, niin vinkkaa itsesi Marulle sähköpostiin: nuapurissa(at)gmail.com

p.s. Varastin karttakuvan ilman lupaa. Kiitos sille, kenen se alunperin on. :)

10 kommenttia:

 1. Oli kyllä aivan mahtava ilta! ja oli tosi mukava tavata :) löysinpä taas samalla uuden blogin mulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kuin myös...virkistävää vaihtelua tähän yksin bloggailuun, kun näkee muita ihan livenä.

   Poista
 2. Ihana blogi löytyi täältäkin ja kiitos seurasta, oli oikein mukava tavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Tulee ihan eri ulottuvuus, kun blogi saa kasvot. :)

   Poista
 3. Kiitos vielä, Anna, seurasta! :) <3 Klikkailin justiinsa lukijaksi, niin pääsen seuraamaan sinunkin postauksia reaaliajassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oli mukava tutustua. Pitääpä minunkin käydä liittymässä kaikkien lukijaksi, niin pysyn helpommin mukana.

   Poista
 4. Tosi mahtavaa, kun olit mukana! Pitää ehottomasti nähdä taas pian ja ilmoittele, jos kaipailet seuraa. Voidaan sitten pian vauvoinemme tehdä päivät pitkät näitä himmeliaskarteluja - ensi joulua varten you know! ;)

  Tuli muuten mieleen, että sinähän olit päällystänyt äitiyspakkauksen pussukan uudelleen. Kävin vielä uudelleen lukemassa postauksesi siitä ja olisko jotain käytännön vinkkejä vielä antaa? Mä olen siis ihan surkea ompelija, että olisiko vain viisaampaa mennä tuolla vanhalla siilipussukalla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks pääsin ja uskaltauduin tulla. :) Olinkin niin kaivannut jotain jouluista näpertelyä. Vauvan kanssa ei ole tullut juurikaan askarreltua, kun on usein ainakin toinen käsi varattu.

   Ha, mä oon varmasti ihan yhtä hyvä ompelija kuin sinä. Ainut vinkki, jonka voin antaa on, että älä tee niinkuin minä tein. :D Makuupussipostauksessa oli linkki hyvään ohjeeseen. Kurkkaa ihmeessä sinne. Mullakin oottaa uusi pussi tuolla vielä päällystä ylleen, kunhan uskaltaudun jälleen projektiin. Kangas kannattaa olla hyvälaatuinen= helpompi ommella, eikä kuulla vanha kuosi läpi.

   Poista
 5. Hei, täälläkin kaivataan äitiyspussukan tuunailuvinkkejä? Tosin tää vappupallo antaa vielä odotuttaa itseään kevääseen, mutta oispahan aikaa ennen sitä tuunailla ja ommella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun pistäydyit ja tervetuloa lukijaksi. Katso tuunausvinkit edellisestä vastauksesta. Aikainen lintu...jne. Kerkeetpähän tehä vaikka useemman pussin, jos innostut. :)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)