21. marraskuuta 2014

Makuuhuoneen raikastus


Väitetään, että jonkinlainen pesänrakennusvietti iskee, kun vauvaa odotetaan taloon. Minulla tämä vietti tosin näkyy ihan ilman raskauttakin aina ajoittain. Uudistuksen kohteena sai tällä kertaa luonnollisesti olla meidän makuuhuone, sillä pitihän vauvalle saada sinne paikka, missä nukkua. Pikkuiselle hankittiin hyvien unien toivossa riippukehto tuttavan kautta. Varsinaisen raikastuksen huone koki, kun vanha ruskea ja rispaantunut päiväpeitto sai kyytiä Ellokselta löytyneen valkoisen päiväpeiton tieltä. Elloksen sivuilta harvoin selviää vain yhden tuotteen tilaamisella, varsinkaan, kun aina on jokin alekoodi sähköpostissa odottamassa. Tällä kertaa ostoskoriin livahti vielä yksi villamatto. Lisää koristetyynyjä sänky ehkä vielä kaipaisi, mutta kylläpä silti tykkään kovasti enemmän tästä valoisammasta ilmeestä. Makuuhuoneen aikaisempaa ilmettä näet täällä ja täällä. Pieni muutos, mutta iso piristys.

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvä muutos ja pienellä on upea sänky! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on jopa parina yönä nukuttukin tuossa keinuvaisessa sängyssä, eikä meidän välissä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tykkään kyllä ja vähän siinä toivossa hommattiin tuo, että paremmin nukuttais, kun sänky keinahtaa aina liikkeestä itestään.

   Poista
 3. Onpa ihana kehto! Ja ai että mä rakastan tuota tapettia, vielä mä joskus keksin seinän sitä varten <3 Onko tuo Ikean sänky, oletteko olleet tyytyväisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä kai teiltä nyt joku pikkupätkä löytys, mihin saisit tapetin? ;) Ei tuohon kyllä varmaan ikinä kyllästy. Lasten huoneesta voisin vaikka vaihtaakin jo.

   Sänky on Ikean ja ollaan kyllä tykätty. Hyvin toimii laatikot ja on jämäkkä. Pitäis vaan joku pääty keksiä. Ei haluttu sitä tuohon kuuluvaa, kun se on niin leveä. Pistorasiat tiellä.

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)