1. tammikuuta 2014

Tervetuloa vuosi 2014 !Niin se vuosi vaihtui. Mennyttä vuotta en sen suuremmin ala enää kertaamaan. Vuosi 2013 oli kaikkine vaiheineen hyvä ja tärkeä, opettavainen ja monista tunteista kirjava. Vuosi jää mieleen erityisenä vuotena etenkin uuteen kotiin muuttamisen ansiosta. Monta onnellista muistoa. Toki sekaan mahtuu muutakin, mutta päällimmäisenä on hyvä mieli ja kiitollisuus.

Tähän tuoreeseen vuoteen lähden taskut tyhjinä. Olen oikein yrittänyt kaivella, josko jotain pientä odotuksen ja uusien tuulien virettä olisi ilmassa, mutta täytyy todeta, ettei auta muu kuin mieli avoinna ottaa vastaan se, mitä vuosi tuleekaan tarjoamaan. Todennäköisesti voi jälleen vuoden lopussa todeta taskujen täyttyneen.

Blogi tulee pysymään matkassa niin kauan, kun sille aikaa riittää ja aihetta löytyy. Toivon vielä kehittyväni erityisesti valokuvaamisen saralla ja ei olisi pahitteeksi, vaikka juttukin vähän liukkaammin näppäimistöltä tänne asti luikahtaisi. Vaikka teenkin tätä omaksi ilokseni ja harrastuksekseni, olette silti te, armaat lukijat, tämänkin blogin kantava voima. Teistä kaikista tänne löytäneistä olen todella iloinen. Kiitos, kun olette!

2 kommenttia:

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)