16. joulukuuta 2013

Valoa ja viimeistelyäLauantaina aurinko antoi hetken aikaa loistettaan, että pääsin pikaisesti sormet kohmeessa räpsimään muutamia ulkokuvia. Ei olla toimetonna oltu. Itsestä tosin on muuton jälkeen tuntunut, että kovin tahmaisesti on kaikki jäljelle jääneet hommat edenneet, mutta kun näitä kuvia katsoo, niin huomaa, miten paljon valmista on saatu aikaan. Kiitosta tästä en kyllä itselleni juurikaan voi antaa, sillä kyllä se on tuo miespuoleinen, joka on edelleen jaksanut rakentaa rakentamistaan.

Edellisen aiheeseen liittyvän postauksen jälkeen ovat ikkunat ja ovet saaneet kehykset ja pellit sekä nurkat lautansa. Sadevedet kulkevat sievästi rännejä pitkin, eivätkä tipu het ovesta astuessa lähtijän niskaan. Lauantain auringonvalon lisäksi saimme samaisena päivänä myös lisävaloa pimeiden talvi-iltojen iloksi. Etuterassia valaisee Ketosen harmaat Lumo valaisimet ja talon takanurkalla varastolle aikovaa auttavat valollaan Konstsmiden sirot Modena valaisimet. Kyllä nyt kelpaa käydä vaikka talviunille. Tai noh...ehkä siirrymme vain näpräilemaan viimeisiä puuttuvia osia sisätiloihin. Ja jos oikein ahkeraksi tästä joskus äidytään, niin lauhalla kelillä saattaa ulkonakin olla vielä vasaralle töitä. Ei kuitenkaan huolta talven tulosta enää. Ja joulu...se se on tervetullut meillekin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä on pakko myöntää että naama vihertää vähän. Kunpa meillekin olis saatu jostain ihmeestä ne portaat. Mistähän sitä sellaisia apukäsiä olisi löäytänyt. Mutta kun ensiksi olisi pitänyt pinnoittaa sokkeli, ja kivetä reunukset, ja koko kesä meni kiviä kerätessä, jotta saataisiin nurmi kylvettyä, eikä lopulta saatu sitäkään, kun kiven keruu on kesken edelleen. No tämä kasvattaa luonnetta, ihan varmasti. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli sellaset mummontappokyhäelmät ne edelliset "portaat", niin sopivasti anto potkua tehä nuo. Sokkelin käsittely oli kyllä ilmeisen hankala homma. Viisas ois tehny sen jo aiemmin, ni se ois ollu vähän helpompaa. Mutta on teillä sentäs niitä kiviä, joilla maisemoida! :) Ensi kesälle riittää meilläkin niitä multahommia ihan kivasti.

      Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)