1. joulukuuta 2013

Adventti

Joulun odotus saa virallisesti alkaa. Tänä vuonna meillä on ihan oikea adventtikynttelikkö. Idean poimin ok -omin käsin kirjasta. Kirja on siitä vinkeä, että se ei anna kovinkaan yksityiskohtaisia ohjeita valmistamiseen, vaan tekijälle jää vapaus toteuttaa jutut omaa luovuutta käyttäen. Itse päätin heti ensimmäisen kuvan kyntteliköstä nähtyäni tehdä siitä nelihaaraisen juuri adventin aikaa ajatellen. Jo pelkästään tämän ohjeen takia kannatti ostaa tuo mahtava kirja. Kaiken lisäksi kirja on todella kaunista katseltavaa. Kirjan takana ovat VARPUNEN-blogin Susanna ja Weekday Carnival-blogin Riikka. Kannattaa myös kurkata heidän bloginsa. Niissä, niinkuin kirjaa selatessakin, silmä lepää ja idea-arkku täyttyy.

Leppoisaa ensimmäistä adventtia ja ihanaa joulunodotusta!


p.s. Tämä ei ollut maksettu mainos, tää vaan tykkäs! Ja kyllä, tuo yksi haara on vinossa, siinä liimaus ei oikein vielä pidä. 

5 kommenttia:

 1. WAU! Tulipas siitä kyllä todella hieno!
  p.s. millon alat ottaa tilauksia vastaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ootas, ku laskeskelen osat ja mietin montako tuntia mulla meni tämän tekemiseen ja ennen kaikkea siihen suunnitteluun. Voi olla, että päästään hinnassa designtasolle. Että tilausta vaan tänne tulemaan. ;)

   Poista
 2. Hieno! Hih, jos meille tekisin tuollaisen niin mies saattaisi valittaa, että tuon sen työasioita kotiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eikö tää ois alan ihmiselle ihan hyvä lahjaidea? ;)

   Poista
  2. No kieltämättä sen vois ajatella niinkin!

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)