18. marraskuuta 2013

Vaatehuoneessa

Kuva: Lari HolappaNyt kurkitaan vaatekaappeihin ihan luvan kanssa. Näissä kuvissa sisukset kestävät jopa katseen. Tämän hetkisestä tilanteesta ei sitten voikaan olla enää niin varma. Vaatehuoneeseen on käynti aikuisten makuuhuoneesta ja se onkin ainoastaan omassa käytössämme. Emme halunneet perinteistä avointa vaatehuonetta, vaan ns. pukeutumistilan, jossa pölyltä suojaa tuovat kattoon asti ulottuvat peililiukuovet. Ovien taakse kätkeytyy molemmille omat tanko- ja hyllyosiot. Vaatesäilytystilan maksimoimiseksi laitoimme tangot kummallekin kahteen kerrokseen ja hyllykaappeihin kolme ulosvedettävää hyllyä helpottamaan vaatteiden viikkausta ja valintatilanteita.

Erillinen lipasto imee sisäänsä kaikki pikkuvaatteet ja asusteet. Kauneutta kaipaavalle silmälleni lipaston päällinen tarjoaa hyvän somistuspaikan. Hajuvesipullot ja useiten käytetyt korut saavatkin olla esillä. Tasolle tahtoo silti ajautua milloin mitäkin ylimääräistä ja sitä saa tasaisin väliajoin tyhjentää laatikoiden uumeniin. Ja nuo sinistä valoa välkkyvät nettivinksottimet kyllä saavat myös lähdön, kunhan työhuone on lopullisesti ojennuksessa. Poikkeuksen tekee kuitenkin tuo tyttöjen löytämä "kultakivi", joka on äidinkin mielestä nätti.

Lipastoon on tulossa vetimet, kunhan... Tiiättehän, nää on niitä juttuja, että osat ois valmiina, kunhan jostain löytyisi sopiva hetki niiden laittamiseen. Vetimet ja ruuvit päivystävätkin tällä hetkellä lipaston päällä sopivaa ajankohtaa odottaen. Kai se on jokaisessa vastavalmistuneessa talossa oltava näitä muutamia pieniä juttuja, joita roikottaa. Mutta uskokaa pois, kyllä ne joskus tulevat tehdyksi, samoin kuin vaatehuoneen erilliseksi tilaksi sulkeva liukuovikin. Niistä siis joskus myöhemmin, kun sen aika koittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)