16. elokuuta 2017

UUTTA PIKKUTYTÖN HUONEESSA

Pieniä uudistuksia pikkutytön huoneeseen. Viime kerralla tästä huoneesta kirjoittaessani täällä oli vielä pinnasänky. Jo jonkun aikaa on neiti kuitenkin ollut sen verran isoa tyttöä, että suostui siirtymään tuohon juniorikoon sänkyyn. Tämän muutoksen myötä saatiin huoneeseen lisää tilaa ja pääsin jatkamaan sisustuksellisten suunnitelmieni toteuttamista.

Talonmallinen kirjahylly oli odottanut varastossa vapautuvaa paikkaa jo reilu vuoden päivät. Olin kerrankin onnekas ja voitin hyllyn Muita ihania-blogin arvonnasta. Pikkuinen kirjahylly on sopivasti lapsen korkeudella ja toimii kätevästi säilytyskalusteen ohella vaikka nukkekotina tai tässä tapauksessa eläinten majana. Tarkoituksella jätinkin muutaman hyllynkolosista tyhjemmäksi, niin on leikkijällä tilaa rakennella omia asetelmiaan.

Seinäkoukutkin löytyivät varastojeni kätköistä. Nämä HK Livingin napit hankin jo ennen tähän taloon muuttoa (neljä vuotta sitten, huh) eteistä ajatellen, mutta jostain syystä ei ole tullut niitä ikinä sinne laitettua. Mallailin koukkuja nytkin sinitarran avulla ensin eteiseen, mutta jotenkin leikkisät nappikoukut sopivat paremmin lastenhuoneeseen. Ajatuksissa oli ollut muutoinkin hankkia huoneeseen sopivat laukunkannattimet.

Nämä pari uutta juttua toivat kivasti ilmettä huoneeseen ja mikä parasta, tämä uudistus oli tällä erää "ilmainen". Joskus jemmaaminen kannattaa.


3 kommenttia:

 1. Hei, ihana verho! Mistä se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Niin minustakin. ;) Verho on vanhaa Annoa.

   Poista
  2. Lasten huoneet ovat olleet verhotta jo puoli vuotta, kun en löydä sopivaa. :)

   Poista

Kirjoita vain...ilahdun aina suuresti kommentistasi! :)